Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачеві відкрили гончарну майстерню для розвитку молоді з обмеженими можливостями

У Мукачеві відкрили гончарну майстерню для розвитку молоді з обмеженими можливостями

У Мукачеві відкрили гончарну майстерню для розвитку молоді з обмеженими можливостями
У четвер, 26 грудня, заступник голови облдержадміністрації Іван Качур відвідав обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями. На заході також були...

У четвер, 26 грудня, заступник голови облдержадміністрації Іван Качур відвідав обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями. На заході також були присутні директор Закарпатського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталя Романюк, керівник закладу Марина Дашик, діточки центру та викладачі.

ВІДЕО ДНЯ

Під час візиту було урочисто відкрито гончарну майстерню для розвитку вихованців з обмеженими можливостями загальною вартістю 75 тисяч гривень, з яких кошти обласного бюджету - 50 тис. гривень.

- Особливої уваги потребують діти з обмеженими можливостями. Подібний заклад дає можливість всебічно розвиватися вихованцям. Маємо робити все, Для повноцінного творчого розвитку діток, тому була відкрита гончарна майстерня, - наголосив заступник керівника області. Він також нагородив почесними грамотами нагородив директорку обласного центру соціально-психологічної реабілітації Марину Дашик та вихователя закладу по соціальній роботі Ларису Ларь.

Реклама

У закладі, котрий працює з 2009-го, допомагають адаптуватися у суспільстві дітям та молоді з обмеженими можливостями віком від 7 до 35 років. На утримання закладу в обласному бюджеті на 2013 рік передбачено 1081073,00 грн. Протягом поточного року послугами центру скористалися 154 особи, з яких в умовах денного стаціонару – 76 осіб із функціональними обмеженнями (43 дитини, 33 молодих осіб).

У рамках надання соціальних послуг Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями продовжує тісно співпрацювати із благодійним фондом «Нове життя», за підтримки якого стало можливим залучити до роботи в закладі додаткових працівників, довозити дітей та молодь з функціональними обмеженнями в заклад та додому на спеціально обладнаному автомобілі, переданому закладу в безкоштовну оренду благодійним фондом.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно