Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачеві маленьких школярів навчали правилам дорожнього руху

У Мукачеві маленьких школярів навчали правилам дорожнього руху

У Мукачеві маленьких школярів навчали правилам дорожнього руху

Державтоінспекція Закарпаття спільно з представниками проекту ЄС «Підтримка впровадження транспортної стратегії України» розпочали у жовтні в містах Мукачево та Ужгород «Тиждень безпеки дорожнього руху». У рамках цього заходу інспектори ДАІ активно проводять заняття з Правил дорожнього руху для дітей у навчальних закладах.

ВІДЕО ДНЯ

Так, днями інспектори ДАІ завітали в гості до учнів 1-4 класів ЗОШ №15 м.Мукачева. Стражі доріг у доступній формі пояснили школярам, як потрібно переходити дорогу та чому так важливо дотримуватись Правил дорожнього руху. Звернули увагу школярів на важливість носіння на одязі та шкільних сумках світловідбиваючих елементів у вечірній час доби, – повідомляє УДАІ УМВС України в Закарпатській області.

У навчанні взяли участь близько 100 дітей. Особливо активними  успілкуванні зі стражами доріг були наймолодші школярі. Інспектор ДАІ показав дітям жести регулювальника, адже часто працівники ДАІ регулюють рух транспортних засобів та пішоходів на автошляхах області.

Реклама

Заняття проходило у вигляді вікторини, з використанням мультиків та відеороликів для вивчення Правил дорожнього руху.

В уроці взяла участь команда юних інспекторів руху цієї ж школи, яка виступила перед дітьми з програмою по вивченню ПДР, використовуючи вірші, пісні та плакати з дорожніми знаками. Ця команда виборола друге місце в обласному конкурсі ЮІР.

Реклама

Ірина Саїдова, представник проекту ЄС і організатор пілотного проекта з безпеки дорожнього руху в Ужгороді і Мукачеві, побажала дітям безпечної дороги та подарувала книги з вивчення ПДР, сумочки зі світлообертаючими смужками, а також надувні кульки.

Працівники ДАІ попросили дітей бути пильними та обережним на автошляхах, не порушувати Правил дорожнього руху та берегти своє життя та здоров’я.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно