Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Родинам чопських прикордонників вручили ключі від квартир

Родинам чопських прикордонників вручили ключі від квартир

Сьогодні на Закарпатті Голова Державної прикордонної служби України генерал-полковник Віктор Назаренко вручив ключі від квартир 40 прикордонникам Чопського загону Західного регіонального управління. Ордери на квартири отримали, зокрема, 7 учасників антитерористичної операції.

ВІДЕО ДНЯ

Участь в урочистих заходах з нагоди вручення ключів від квартир  також взяли Голова Закарпатської обласної адміністрації Геннадій Москаль, начальник Західного регіонального управління Держприкордонслужби України Володимир Єгоров, представники місцевих органів влади, члени сімей прикордонників та ветерани, – інформує Держприкордонслужба України.  

Цього року держбюджетом на будівництво житла Держприкордонслужбі передбачені кошти в обсязі 60 мільйонів гривень, за які здійснюється будівництво та реконструкція 15 житлових об’єктів.

Реклама

«Підвищення соціальних гарантій персоналу є одним з пріоритетних завдань на шляху реформування нашої служби. І сьогодні мені надзвичайно приємно вручити ключі від нових квартир прикордонникам Західного регіонального управління, серед яких також учасники АТО та ветерани служби», – зазначив під час виступу керівник прикордонного відомства Віктор Назаренко.

40-квартирна секція є третьою і остатньої чергою будівництва 75-квартирного житлового будинку в Чопі. Цей будинок відповідає усім сучасним критеріям і стандартам. Квартири обладнані індивідуальною мережею опалення, гарячим та холодним водопостачанням, газовими побутовими плитами, необхідним сантехнічним обладнанням та електропостачанням.

Реклама

Загальна вартість будівництва останньої черги з 40 квартир склала 12,5 мільйонів гривень. Варто зауважити, що вартість 1 кв.м загальної площі є меншою, ніж опосередкована ціна житла по Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно