Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Старший дільничний інспектор Михайло Пацкан провів прийом громадян у мікрорайоні Підгоряни

Старший дільничний інспектор Михайло Пацкан провів прийом громадян у мікрорайоні Підгоряни

Старший дільничний інспектор Михайло Пацкан провів прийом громадян у мікрорайоні Підгоряни
Черговий прийом громадян на своїй дільниці обслуговування провів старший дільничний інспектор Михайло Пацкан. Більше 10 років дільничний працює на одній дільниці - у мікрорайоні Підгоряни...

Черговий прийом громадян на своїй дільниці обслуговування провів старший дільничний інспектор Михайло Пацкан. Більше 10 років дільничний працює на одній дільниці - у мікрорайоні Підгоряни м.Мукачева.

ВІДЕО ДНЯ

Як свідчить практика, людям найчастіше доводиться стикатися з дільничними інспекторами міліції. І це безумовно так, адже дільничний - працівник міліції, який найбільше наближений до людей, до їх проблем, болей, і тривог, постійно працює в контакті з ними. Дільничний щодня спілкується з людьми і від нього, в значній мірі, залежить стан правопорядку на дільниці.

Близько 18 тис. населення проживає на території обслуговування дільничного Пацкана. І як каже інспектор, за роки роботи він знає практично всіх. Певна річ, є проблемні питання, сім`ї, сусіди, навіть цілі будинки. Проте вдається з кожним знайти спільну мову, порадити і допомогти.

Реклама

Особливий напрямок в роботі дільничних інспекторів міліції займає попередження насильства в сім'ї. Це один з пріоритетів роботи дільничного на сьогоднішній день. Чи не щодня дільничний розглядає питання у сфері сімейно-побутових відносин. Так, на прийом до дільничного на опорному пункті охорони громадського порядку по вул. Індустріальній звернулася п.Ольга, яка вкотре скаржиться на чоловіка. Жінка розповідає, що чоловік ніде не працює, пенсію пропиває і вчинає з нею вдома сварки. Не впливають на чоловіка ні діти, ні сусіди, навіть штрафи, які призначались йому у суді. Жінка від безвиході, вкотре просить провести з ним профілактичну бесіду.

«На прийоми приходять люди з різноманітними питаннями та проблемами, а ми стараємось максимально надати допомогу кожному,- говорить дільничний. Мікрорайон, який я обслуговую – не є проблемним. Сімені сварки, сусідські проблеми, рідко крадіжки чи інші майнові правопорушення. Хоча, нещодавно до міського віддіду надійшли ряд заяв про крадіжки з автотранспорту, який припаркований під вікнами багатоповерхівок. Однак, правоохоронцями Мукачівського МВ було затримано зловмисника, який обкрадав автомобілі не обладнані сигналізацією – розповів Михайло Пацкан».

Реклама

«Працівники міліції повинні завжди допомагати людям у вирішенні проблемних питань та встановлені справедливості, особливо коли це є нашим обов’язком. Дуже важливо в нашій роботі звертати увагу на ввічливе та тактовне ставлення до громадян,- підсумував начальник Мукачівського міськвідділу Василь Швенда. Ми повинні стати взірцем для населення, викликати повагу та авторитет до міліції. А «пряме», відкрите спілкування з мешканцями – можливість, якою неодмінно потрібно скористатись ».

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно