Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Іршаві відбулась остання сесія районної ради

В Іршаві відбулась остання сесія районної ради

Участь у роботі сесії райради взяв також голова райдержадміністрації Олександр Горін.

ВІДЕО ДНЯ

Розпочали присутні з хвилини мовчання за загиблими на Сході країни. Потім керуючий справами райради Євген Свириденко зачитав депутатські запити. Далі депутати перейшли до обговорення порядку денного.

Майже одностайно вони проголосували за прийняття рішень «Про затвердження програми попередження надзвичайних ситуацій та забезпечення пожежної безпеки в Іршавському районі на 2016-2020 роки», «Про затвердження програми створення та накопичення резерву матеріально-технічних засобів Іршавського району на 2016-2020 роки», «Про затвердження програми «Власний дім на 2016-2020 роки», «Про внесення змін до програми створення та функціонування центру надання адміністративних послуг у Іршавському районі на 2013-2017 роки», «Про внесення змін до програми «Турбота» щодо здійснення соціального захисту малозабезпечених категорій громадян району на 2012-2015 роки».

Реклама

Про внесення змін до рішення районної ради від 13.01.2015 року №549 «Про районний бюджет на 2015 рік» (із змінами від 20 лютого, 31 березня, 4 червня, 15 липня, 4 вересня 2015 року) інформувала начальник фінансового управління райдержадміністрації Оксана Симчик.

Також у ході проведення сесії керуючий справами райради ознайомив присутніх із рішенням про внесення змін до складу постійної комісії районної ради VI скликання. А саме: депутата райради Юрія Бісьмака введено до складу постійної комісії райради з питань регламенту, депутатської етики та адміністративно-територіального устрою, Мирославу Бородкіну – в постійну комісію з питань охорони здоров’я, соціального захисту, зайнятості населення, культури і туризму та засобів масової інформації, Василя Вовканича – в постійну комісію з питань управління майном та приватизації, Сергія Попфалуші – в постійну комісію районної ради з питань розвитку освіти, науки, духовності, молодіжної політики та національних меншин, фізкультури і спорту, Любомира Рендзея – в постійну комісію з питань розвитку, будівництва, архітектури та благоустрою, Івана Фанту – в постійну комісію районної ради з питань законності і правопорядку і Михайла Яцків – в постійну комісію з питань розвитку будівництва, архітектури та благоустрою.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно