Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Керівник міліції Закарпаття Сергій Князєв поспілкувався із жителями області

Керівник міліції Закарпаття Сергій Князєв поспілкувався із жителями області

Керівник міліції Закарпаття Сергій Князєв поспілкувався із жителями області

Сьогодні відбулася «Пряма телефонна лінія» начальника УМВС України в Закарпатській області полковника міліції Сергія Князєва. Краяни, що телефонували, цікавилися здебільшого розслідуванням кримінальних проваджень, а ще – виборчими порушеннями, новою поліцією тощо.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, жителька Перечина пані Руслана висловила своє незадоволення ходом розслідування кримінального провадження. Начальник УМВС пообіцяв в найкоротший термін розібратися в ситуації й надати відповідь заявниці згідно чинного законодавства, – інформує СЗГ УМВС Україн в Закарпатській області.

Ужгородка пані Еріка цікавилася, як міліція реагує на порушення виборчого законодавства. Очільник УМВС розповів, що наразі маємо 104 заяви і повідомлення громадян та організацій про можливі порушення в ході виборів. Вся інформація ретельно перевіряється.

Реклама

Житель Хуста пан Михайло висловив побажання, аби в їх місті теж діяла нова патрульна поліція. Сергій Миколайович проінформував хустянина, що 240 нових поліцейських наразі патрулюватимуть в Ужгороді та Мукачеві. А в подальшому планується охопити й інші великі населені пункти області. 

Телефонував також пенсіонер міліції пан Іван з Мукачева, який цікавився, чи поширюватимуться на них нормативні акти нової поліції. Зокрема, чи можливий перерахунок пенсій нинішнім пенсіонерам ОВС. З цього приводу керівник обласного управління розповів, що з 7 листопада міліцейська структура припиняє своє існування, але на подальше реформування міліції в поліцію законодавець виділив певний період. За цей час буде врегульовано всі питання, зокрема й грошового забезпечення діючих працівників та пенсіонерів.

Реклама

На всі запитання громадян під час «Прямої телефонної лінії» полковник Князєв дав вичерпні відповіді, а вирішення проблемних питань взяв на особистий контроль.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно