Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міліціонери Мукачева відзначили своє професійне свято (ФОТО)

Міліціонери Мукачева відзначили своє професійне свято (ФОТО)

Міліціонери Мукачева відзначили своє професійне свято (ФОТО)
В Мукачівському міському відділі міліції з нагоди відзначення 22–ї річниці створення міліції України відбулись урочистості. Численні гості вітали правоохоронців з професійним святом. Урочисті...
ВІДЕО ДНЯ

В Мукачівському міському відділі міліції з нагоди відзначення 22–ї річниці створення міліції України відбулись урочистості. Численні гості вітали правоохоронців з професійним святом.

Урочисті збори розпочались з вітального слова начальника міського відділу міліції Василя Швенди. Полковник міліції зазначив, що правоохоронці Мукачівщини гідно виконуть покладені на них обов'язки, подякував працівникам за службу. Начальник підрозділу наголосив, що міліція завжди відіграватиме важливу роль в утворенні демократичної правової України. Адже саме вона виконує відповідальні та важливі для суспільства функції, веде непримиренний двобій за утворення найвищих суспільних ідеалів – закону та справедливості. Так само Василь Михайлович побажав співробітникам і ветеранам, їх рідним і близьким щастя, здоров'я, оптимізму, достатку, спокою і впевненості в завтрашньому дні.

Реклама

З вітальним словом на урочистостях з нагоди відзначення Дня міліції України виступили заступник Мукачівського міського голови Олександр Галай, голова Мукачівської РДА Едуард Лукич, голова Мукачівської райради Іван Михайло та ін.

Також мукачівські міліціонери вшанували пам’ять загиблих співробітників ОВС хвилиною мовчання.

Реклама

Не обійшлося на святі й без нагород. Ряд працівників було заохочено медалями, «За сумлінну службу», почесними грамотами, подяками, преміями. Так само на святі було вручено працівникам міськвідділу з рук начальника чергові спеціальні звання.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно