Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Мастер-Шеф" Ектор Хіменес влаштував весілля на Закарпатті

"Мастер-Шеф" Ектор Хіменес влаштував весілля на Закарпатті
ВІДЕО ДНЯ

Шеф-кухар міжнародного класу, суддя проекту «МастерШеф», викладач кулінарного мистецтва, засновник консалтингової компанії «Bravo Restaurant Group» Ектор Ізмаель Хіменес Браво працював на весіллі тамадою у закарпатської пари з Колочави.

Знаменитість сам звернувся до молодят з проханням організувати і провести весілля в ролі тамади.

Реклама

Як розповів майстер-шеф, коли востаннє відвідав Закарпаття, Ектор загорівся ідеєю організувати помпезне весілля десь у закарпатській глибинці. І місцем проведення стала база відпочинку "Кам’янка", яка розташована в Міжгірському районі.

"Якщо ви дуже чогось захочете, то неодмінно досягнете, приклавши максимум зусиль і наполегливості", – сказав популярний телеведучий.

Реклама

"Гори вибрав тому, що це фантастика. На Заході мені подобається те, що я дуже багато можу дізнатися про українську культуру у поєднанні з традиціями сусідніх європейських країн. Дуже люблю закарпатський токан і на "Кам’янці" його готують саме за старим добрим рецептом. Закарпатська кухня дуже схожа на латиноамериканську, оскільки в безлічі страв в ролі інгредієнта використовується кукурудзи. А я обожнюю кукурудзу ", – розповідає Ектор.

Шеф-кухар, який обслуговував Королеву Єлизавету II, Мадонну, Дженніфер Лопес, Донателлу Версаче стверджує, що ще йому подобаються голубці і білі грибочки, невимовна природа, жовто-червона осінь, закарпатські страви та добродушні люди. "Це екстаз, заради якого хочеться повертатися в Закарпатті знов і знов", – мовив майстер-шеф.

Фото: Закарпатський кореспондент

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно