Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Молодь у Чинадієві вчилась організовувати соціальні проекти

Молодь у Чинадієві вчилась організовувати соціальні проекти

Молодь у Чинадієві вчилась організовувати соціальні проекти

19 та 20 жовтня на базі відпочинку «Водограй», що знаходиться в смт. Чинадієво Мукачівського району, управлінням молоді та спорту облдержадміністрації проведено тренінг на тему «Основи фандрейзингу та проектного менеджменту».

ВІДЕО ДНЯ

Учасниками заходу стали 20 членів громадських організацій не тільки Закарпатської області, а й Львова.

Досвідчені тренери Катерина Станкович та Борис Чернявський протягом двох днів розповіли про всі етапи створення та написання проекту, а також мистецтво залучення коштів та інших ресурсів для реалізації ідеї.

Реклама

Учасники паралельно до пройдених модулів створювали власні проекти, таким чином і відшліфовували всі тонкощі цієї справи. Це дало можливість застосувати отримані знання на практиці.

Результатом проведення тренінгу стали 4 соціальні проекти в галузях культури, освіти, екології та спорту. Такі заходи є стратегічно важливими, адже даючи знання молодь може втілити свої ідеї, які є важливими для розвитку активного громадянського суспільства, сприяють інтелектуальному розвитку молоді, збільшенню кількості соціальних заходів, акцій, благодійних програм та іншого.

Реклама

Ярослава Чепа (міжнародна молодіжна організація «AIESEC») ділиться враженнями: «Тренінг викликав море позитивних емоцій: затишна атмосфера, планування власних проектів, доступна подача матеріалу. Загалом тренінг видався вдалим та значно перевищив мої власні очікування».

Владислав Рущак (громадська організація «Street Workout Uzhgorod»): «Мені все сподобалося. Щоправда хочеться аби такі тренінги влаштовували значно частіше та залучати не лише студентство, а школярів».

Наталія Куськова (громадська організація «Європейська школа»): «Ці два дні були неймовірно насичені. Я дуже задоволена, що справдилися всі мої сподівання, та навіть більше. Тренінг дав купу нових та цікавих знайомств, а це неодмінно мені допоможе в подальшій реалізації ідей».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно