Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівські правоохоронці привітали дітей зі святом Миколая (ФОТО)

Мукачівські правоохоронці привітали дітей зі святом Миколая (ФОТО)

Мукачівські правоохоронці привітали дітей зі святом Миколая (ФОТО)
Благодійна акція, започаткована правоохоронцями Мукачівського міськвідділу міліції «Подаруй дитині іграшку», завершилась. Незавжаючи на те, що подібний захід був організований вперше, всі працівники...

Благодійна акція, започаткована правоохоронцями Мукачівського міськвідділу міліції «Подаруй дитині іграшку», завершилась. Незавжаючи на те, що подібний захід був організований вперше, всі працівники міліції активно долучились до проведення акції.

ВІДЕО ДНЯ

Cвято Миколая – найбажаніше свято, яке чекає дітвора. На жаль, у нашому місті є діти, навіть цілі родини, які потребують допомоги і опинились у складних життєвих умовах. Іграшки, пазли, книжки, розмальовки і, звичайно, солодкі подарунки отримали діти з родин, до яких завітали мукачівські правоохоронці на свято Миколая.

З гостинцями, подарунками і добрим словом до дітей завітав заступник начальника Мукачівського міського відділу міліції Володимир Кеменяш. Коли помічаєш радістю та захопленням освітлені дитячі обличчя, важко утриматися від посмішки. Дитяча радість – це уособлення дитинства: безтурботного та щасливого. Адже для малят кожна нова подія - відкриття ще однієї сторінки багатогранного життя.

Реклама
Мукачівські правоохоронці привітали дітей зі святом Миколая (ФОТО) – 01

Адже діти особливо на свята чекають дива і подарунків. Їхнє щасливе сьогодення напряму залежить від нашого піклування про них. А іграшки, як відомо, дарують завжди малятам хороший настрій та посмішки. Саме тому працівники міліції з чуйністю, увагою і турботою поставились до кожної дитини і родини, яка потребує нашої підтримки. Правоохоронці привітали родини зі святом св. Миколая та наступаючими святами, побажали міцного здоров’я, добробуту і здійснення мрій та бажань у 2014 році.

Реклама

Так само працівники міліції переконані, що подібні добрі справи не будуть одноразовими, адже кожна дитина чекає дива, найбільше напередодні Новорічно-Різдв`яних свят.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно