Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Працівники міліції відвідали підшефний заклад у Чинадієві

Працівники міліції відвідали підшефний заклад у Чинадієві
Правоохоронці Мукачівського міськвідділу міліції відвідали Чинадіївську школу-інтернат, де провели правовиховні лекції та бесіди з учнями. У цьому навчальному закладі виховується більшість дітей,...

Правоохоронці Мукачівського міськвідділу міліції відвідали Чинадіївську школу-інтернат, де провели правовиховні лекції та бесіди з учнями.

ВІДЕО ДНЯ

У цьому навчальному закладі виховується більшість дітей, які ростуть без належної уваги і турботи з боку батьків, або ж взагалі сироти чи позбавлені батьківського піклування. Також значна кількість неповнолітніх – це ті, які мали проблеми з порушенням закону, вели бродяжницький спосіб життя, жебракували. Саме тому без уваги правоохоронців ці діти не залишаються майже ніколи.

Старший оперуповноважений сектору кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міськвідділу Олександр Корчнявий розповів дітям про відповідальність неповнолітніх за вчинення адміністративних та кримінальних правопорушень, а також про шкоду паління тютюну, вживання алкоголю та наркотиків, порушення громадського порядку. Так само вихованцям інтернату розповіли про правила дорожнього руху, порядок поводження пішоходів, велосипедистів на вулицях та проїжджих частинах.

Реклама

Разом з правоохоронцями до закладу завітали представники Мукачівської райдержадміністрації. Втім, це не одноразові правовиховні уроки, що проводяться міліціонерами в навчальних закладах. Такі заняття проводяться систематично на різні теми: «Ваша безпека – у ваших руках», «Вік і кримінальна відповідальність», «Конвенція ООН про права дитини» та багато інших.

Дитячі будинки та школи-інтернати постійно перебувають під опікою правоохоронців міськвідділу. Подеколи тільки добре слово, увага, турбота дорослих вселяють у діток віру в те, що вони потрібні, що їх люблять і пам’ятають про них.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно