Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Управління статистики звітує про зростання економічних показників Мукачівського району у майже всіх галузях

Управління статистики звітує про зростання економічних показників Мукачівського району у майже всіх галузях

Управління статистики звітує про зростання економічних показників Мукачівського району у майже всіх галузях
Промисловість. За підсумками дев’яти місяців п.р. промисловими підприємствами району реалізовано промислової продукції (товарів‚ послуг) на суму 97,2 млн.грн., питома вага якої в...

Промисловість. За підсумками дев’яти місяців п.р. промисловими підприємствами району реалізовано промислової продукції (товарів‚ послуг) на суму 97,2 млн.грн., питома вага якої в загальнообласному обсязі складала 1,5%.Сільське господарство. На початок жовтня п.р. загальне виробництво зернових і зернобобових культур (включаючи кукурудзу) склало 71,3 тис.т (у початково оприбуткованій вазі), що склало 99,3% від обсягів на відповідну дату минулого року. Пшениці вироблено 26,5 тис.т ( на 4,5% більше). Порівняно з початком жовтня 2012р. у господарствах усіх категорій зросла урожайність зернових і зернобобових культур: у середньому з 1 га зібраної площі одержано по 40,8 ц зерна. У січні-вересні п.р. зросло, порівняно з аналогічним перідом минулого року, виробництво мяса, молока та яєць. У загальному субєктами всіх категорій сільськогосподарської діяльності вироблено 7910 т мяса (реалізація худоби та птиці на забій у живій вазі), 34,1 тис.т молока та 46,7 млн.шт. яєць.

ВІДЕО ДНЯ

За рорахунками, на 1 жовтня п.р. у всіх категоріях господарств зросла, порівняно з показником на відповідно дату минулого року, чисельність поголівя свиней, овець та кіз, птиці, тоді, як поголівя великої рогатої худоби, у т.ч. корів дещо зменшилося.

Будівництво. Індивідуальними забудовниками району протягом 9 місяців січня-червня п.р. прийнято в експлуатацію 17219 м. кв. житла, що склало 85,4% від обсягів за відповідний період минулого року. Із загального обсягу прийнято в експлуатацію у районі житла на сільську місцевість припадало 85,5% або 14728 м.кв., що на 16,8% менше, ніж за січень-вересень минулого року.

Реклама

У січні-вересні п.р. підприємствами району виконано будівельних робіт на суму 1,8 млн.грн.

Транспорт. Автотранспортними підприємствами району перевезено 382,8 тис.т вантажів, що на 10,3% більше, ніж за відповідний період минулого року. Вантажооборот зріс на 9,5% та склав 477,6 млн.ткм. Послугами пасажирського автотранспорту скористалися 2122,7 тис. пасажирів, що на 14,6% більше, ніж за відповідний період минулого року. Пасажирооборот зріс за цей період на 4,8% і склав 52,8 млн.пас.км.Зовнішньоекономічна діяльність. Обсяг експорту зовнішньої торгівлі товарами за січень-вересень п.р. становив 11,7 млн.дол.США, і зріс порівняно з відповідним періодом минулого року на 17,7% імпорту, відповідно –21,7 млн.дол. США і зріс на 8,4%. Відємне сальдо зовнішньої торгівлі товарами склало майже 10,0 млн.дол.США.

Реклама

Загальний обсяг прямих іноземних інвестицій (акціонерного капіталу) в економіку району на 1 жовтня п.р. склав 24,3 млн.дол.США.

Ринок праці. Рівень зареєстрованного безробіття в районі на кінець вересня п.р. склав 1,1% чисельності населення працездатного віку.Заробітна плата. Середньомісячна номінальна заробітна плата штатного працівника району за січень-вересень п.р. склала 2193 грн., і зросла порівняно з попереднім роком на 3,5% та була на 13,0% нижчою від середнього показника по області.Населення. На 1 жовтня 2013 р. в Мукачівському районі за попередніми даними проживає 101,1 тис.осіб. Упродовж січня-вересня п.р. чисельність населення зросла на 52 особи, як за рахунок природного, так і за рахунок міграційного приросту, які за дев’ять місяців п.р. склали, відповідно, 19 осіб та 33 особи.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно