Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У свої 4 роки закарпатський Янукович розмовляє на трьох мовах та вислуховує скарги на погане життя своїх односельчан

У свої 4 роки закарпатський Янукович розмовляє на трьох мовах та вислуховує скарги на погане життя своїх односельчан

У свої 4 роки закарпатський Янукович розмовляє на трьох мовах та вислуховує скарги на погане життя своїх односельчан
Вчора Януковичу виповнилося 4 роки. Хлопчик з таким ім'ям живе в селі Середнє Ужгородського району, у циганському таборі. Мати Олена Брежинська, народила сина напередодні виборів 2010 року, вирішила...

Вчора Януковичу виповнилося 4 роки. Хлопчик з таким ім'ям живе в селі Середнє Ужгородського району, у циганському таборі. Мати Олена Брежинська, народила сина напередодні виборів 2010 року, вирішила таким чином допомогти улюбленому кандидату і підтримати його на виборах. Янукович дійсно переміг. І тоді жінка пообіцяла, що якщо наступною у неї народиться дочка, то назве її на честь когось із найближчого оточення президента, наприклад подвійним ім'ям Анною-Герман.

ВІДЕО ДНЯ

Говорить на трьох мовах

Сім'я Бережанских складається з матері Олени і п'яти її дітей: Ігнасия, Віталіка, Владика, Вані і Януковича. Батько останнього, Іван, пішов від них, але дітям допомагає і в гості часто заходить. Купує синові машинки. Але найчастіше одинокій матері доводиться просити допомоги у своїх батьків. Бабуся Януковича, Лідія, із задоволенням залишається посидіти з дитиною і знає всі його звички.

Реклама

- Хлопчик виявився дуже здібним, ми водимо його вчитися танцювати у гурток, - розповідає Лідія. - Подарували йому дитячу гітару, тому що він цікавиться музикою. Говорить на трьох мовах: українською, російською та ромською. Я його до діток в школу вожу пограти. Він до вчителів підходить і каже, що найрозумнішим в класі буде. Я погано бачу і книги не читаю, так Янукович обіцяє, що вивчиться і буде мені вголос читати.

Найбільше малюк любить вечірні випуски новин, коли по телевізору показують його знаменитого тезку. З нетерпінням чекає, коли з'явиться зображення президента і дуже засмучується, якщо його не показують.

Реклама

- Сяде біля екрану і тицяє пальчиком. А коли диктор говорить «Янукович», то підстрибує, ніби до нього звертаються, - каже Олена Брежинська.

Односельці приходять скаржитися на пенсії

Мама і бабуся не дозволяють односельцям скорочувати ім'я Янукович чи давати йому кличку. Називають його тільки повним ім'ям.

Реклама

- Як зберуться всі в гості, так і підіграють синові, президентом називають, запитують, як справи в країні, які закони підписав сьогодні, - сміється Олена. - Коли людям виплати пенсій затримували, то сварили його. Кажуть, що ж ти за президент такий, що гроші вчасно віддати людям не можеш? Або приносять йому цукерки і просять підвищити виплати. Але це все жартома. Януковичу це теж подобається, для нього це найвеселіша гра.

Фото Заголовок

Джерело: Взгляд

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно