Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Матері-героїні Хустщини отримали нагороди від влади району

Матері-героїні Хустщини отримали нагороди від влади району

Зі звуку-сльозинки народжується на світ святе слово «мама», яке вимовляє дитина. Але цю мить не вловити, як і не вловити того дня, коли вперше над колискою нахилилась мати.

ВІДЕО ДНЯ

Шанування матері – один із найсвятіших обов’язків людини і неоплатних боргів дітей. А ще людство і держава здавна шанують матерів, котрі народили, виростили та виховали п’ятеро та більше дітей. І серед високих державних відзнак найпочеснішою нагородою є звання "Мати-героїня".

Днями відбулося урочисте вручення державних нагород – посвідчень та нагрудних знаків «Мати – героїня» 12-м багатодітним матерям Хустського району. Серед нагороджених жінок В.В.Буняк (с.Рокосово), Ю.І.Волошин та О.А.Подгорняк (с.Липча), М.В.Волощук та І.Ю.Гербей (с.Нанково), В.Л.Вольф та М.І Щадріна (с.Бороняво), Х.В.Капцош (с.Березово), В.Ю.Попович (с.Сокирниця), Г.М.Романюк (с.Вільшани), О.І.стець та Х.М.Юсько (с.Копашново).

Реклама

З найкращими словами привітань виконав приємну місію – вручив під гучні оплески присутніх заслужені нагороди та квіти матерям-героїням голова Хустської РДА Назарій Павлій.

"Відома істина стверджує, що недостатньо лише народити дитину, її необхідно виховати доброю, чуйною, порядною людиною, дати їй належну освіту і допомогти знайти своє місце у житті. А щасливі діти ростуть лише в дружній родині й під опікою щасливих батьків", – зазначив очільник району.

Реклама

На завершення він побажав всім матерям міцного здоров’я, Божого благословення їхнім багатодітним родинам та висловив своє синівське спасибі всім матерям-героїням.

"Для матерів-героїнь державна нагорода – не тільки визнання, але й матеріальна допомога та пільги для сім’ї і дітей", – сказав начальник управління соціального захисту Хустської РДА Михайло Мойсей, який також побажав всім присутнім міцного здоров’я, благополуччя та впевненості у завтрашньому дні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно