Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Золтан Ленд’єл привітав військовослужбовців з їх професійним святом

Золтан Ленд’єл привітав військовослужбовців з їх професійним святом

Золтан Ленд’єл привітав військовослужбовців з їх професійним святом
6 грудня, уже двадцять другий рік поспіль, для військовослужбовців нашої країни є урочистим днем, вони відзначають своє професійне свято - День Збройних Сил України. З нагоди цього свята, в клубі...

6 грудня, уже двадцять другий рік поспіль, для військовослужбовців нашої країни є урочистим днем, вони відзначають своє професійне свято - День Збройних Сил України.

ВІДЕО ДНЯ

З нагоди цього свята, в клубі 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади для військовослужбовців відбулося урочисте зібрання, на якому міський голова Золтан Ленд'єл виступив з вітальним словом до присутніх, зазначивши їх священну місію - бoрoнити рідну землю, забезпечувати мирне життя свoгo нарoду та побажав військовослужбовцям незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу та звершення всіх мрій і побажань. Також з вітальним словом до військовослужбовців звернувся Високопреосвященніший Феодор, Архієпископ Мукачівський та Ужгородський, командир 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади, полковник Олег Христенко, ветеран Великої Вітчизняної війни, ветеран Збройних Сил України, генерал-лейтенант у відставці Іван Дьомін та інші.

Музичним подарунком для військовослужбовців був виступ танцювального колективу клубу спортивного танцю “Рондо”, вокалістів зразкової естрадної студії міського Будинку культури Яни Сікомас, Марійки Криванич та Сашеньки Ціви.

Реклама

На завершення урочистостей для всіх присутніх у залі прозвучали музичні твори у виконанні військового оркестру 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади.

Відділ з питань внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно