Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Одиного із затриманих під час акцій протесту у Києві переведено з Лук’янівського СІЗО в офтальмологічне відділення Олександрівської лікарні - Пацкан

Одиного із затриманих під час акцій протесту у Києві переведено з Лук’янівського СІЗО в офтальмологічне відділення Олександрівської лікарні - Пацкан

Одиного із затриманих під час акцій протесту у Києві переведено з Лук’янівського СІЗО в офтальмологічне відділення Олександрівської лікарні - Пацкан
У затриманого почалося відшарування сітківки, і комітет Верховної Ради з прав людини намагається добитися для нього зміни запобіжного заходу. Один із затриманих під час акцій протесту у Києві...

У затриманого почалося відшарування сітківки, і комітет Верховної Ради з прав людини намагається добитися для нього зміни запобіжного заходу.

ВІДЕО ДНЯ

Один із затриманих під час акцій протесту у Києві Владислав Загоровко переведено з Лук'янівського СІЗО в офтальмологічне відділення Олександрівської лікарні. Про це повідомив журналістам на брифінгу голова парламентського комітету з питань прав людини Валерій Пацкан.

За його словами, сьогодні на позачерговому засіданні комітету була озвучена інформація про те, що у Загоровко відшарування сітківки ока, і він вимагає негайного медичного втручання.

Реклама

"Він буде три доби перебувати в Олександрівській лікарні для повного медичного обстеження і надання лікування в повному обсязі", - сказав Пацкан.

Пацкан заявив, що після закінчення трьох діб Загоровко повинен повернутися в СІЗО, однак ведеться робота щодо зміни йому запобіжного заходу з утримання під вартою на заставу, підписку або поруки народних депутатів.

Реклама

Він зазначив також, що по всіх десяти затриманих ведеться робота в плані забезпечення їх правового та, у разі необхідності, медичною допомогою.

Нагадаємо, за даними ГПУ, під час розгону Евромайдана постраждали 79 осіб. Прямо з Майдану госпіталізували 10 мітингувальників, двоє з яких досі перебувають у лікарні, і сім працівників міліції.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно