Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатський леквар з’явиться в одній з ресторанних мереж Китаю

Закарпатський леквар з’явиться в одній з ресторанних мереж Китаю

Закарпатський леквар з’явиться в одній з ресторанних мереж Китаю

Повидло, зварене на Закарпатті, як одна зі страв з’явиться в меню відомої китайської мережі ресторанів. Варить органічну продукцію, що цінується у світі, фермер із села Ботар на Виноградівщині Павло Тізеш.

ВІДЕО ДНЯ

Нещодавно він побував у Сеулі на запрошення Південнокорейської федерації органічного руху. Чоловік брав участь у міжнародній виставці органічної сільськогосподарської продукції. Поряд з українським лекваром (повидлом) трьох видів, свою смакоту представляли виробники кількох країн Азії та Канади.

Повидлом пана Тізеша відразу зацікавилися менеджер китайської фірми, яка володіє мережею з 90 ресторанів, а також представник однієї з компаній В’єтнаму.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно