Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Тячівщині працівники соціальної сфери відзначили професійне свято

На Тячівщині працівники соціальної сфери відзначили професійне свято

На Тячівщині працівники соціальної сфери відзначили професійне свято

У першу неділю листопада в Україні щорічно відзначається День працівників соціальної сфери, представників однієї з найвідповідальніших та найблагородніших професій. Напередодні свята голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук та начальник управління Тячівського УСЗН Василь Бонка навідалися до Тячівського територіального центру соціального обслуговування громадян, щоб привітати працівників закладу та ознайомитись з функціонуванням закладу.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомив директор центру Михайло Рошко, мешканці центру, на долю яких випали важкі життєві випробування, отримують тут належне обслуговування та соціальні послуги. Всі вони забезпечені необхідними умовами комфортного проживання: 4-разовим харчуванням, одягом, спеціальними засобами пересування, у кожній палаті є санвузол, гаряча вода, телевізор та інші необхідні речі.

Категорії громадян, що підпадають під постійне проживання в центрі, охоплюють одиноких та інвалідів Великої Вітчизняної війни, учасників бойових дій, постраждалих в Чорнобильській  катастрофі. На  платній основі тут також проживають  люди, що мають рідних, однак ті з певних причин не можуть забезпечити їх належними умовами проживання.

Реклама

З метою урізноманітнення дозвілля, для мешканців центру постійно проводяться різного роду заходи,зокрема концерти, зустрічі, читання преси. З боку працівників центру робиться все необхідне, щоб вони почувалися затишно як вдома.

От і цього разу до закладу навідались учні 8 класу Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст.№ 1  ім. В.Гренджі-Донського разом зі своїм класним керівником Калиною Крічфалушій. Школярі підготували і провели виховну годину "Серце забуте обігрійте добром" під час якої декламували вірші  на тему одвічних людьких цінностей та співали задушевні українські пісні.

Реклама

Звертаючись до присутніх голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук наголосив, що незважаючи на важкі часи з боку держави приділяється велика увага соціальному захисту людей з особливими потебами, одиноким та пристарілим.  

- Відрадно, що у Тячівському територіальному центрі соціального обслуговування  знайшли собі справжню домівку такі люди. Завдяки чудовим умовам перебування та постійному піклуванні небайдужого персоналу  вони почувають себе тут частинкою великої родини. Адже  отримують турботу та тепло, якими були обділені в житті , з боку соціальних працівників, - наголосив Василь Юрійович.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно