Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Рахівщині зранку горів дах житлового будинку

На Рахівщині зранку горів дах житлового будинку
ВІДЕО ДНЯ

Вранці 3 листопада в с. Середнє Водяне Рахівського району трапилася пожежа у житловому будинку. На момент появи вогню в помешканні спали мати з дочкою. Родину розбудили сусіди, котрі побачили, що горить дах будівлі. Саме вони о 5:45 повідомили про пожежу до оперативно-рятувальної служби.

Зважаючи на складність ситуації, для гасіння пожежі задіяли одразу два відділення вогнеборців. Ліквідацію загорання проводили бійці місцевої пожежної команди с. Верхнє Водяне та державного пожежно-рятувального поста смт. Великий Бичків. Насамперед вони кинули свої сили на локалізацію пожежі, оскільки полум’я могло поширитися на сусідній житловий будинок.

Реклама

О 6:25 пожежники зупинили розповсюдження вогню, врятувавши від знищення обидва помешкання. О 7:30 стихію вдалося повністю приборкати.

Остаточну причину виникнення пожежі з’ясовують правоохоронні органи. За попередніми даними, до загорання призвело коротке замикання електропроводки на горищі будинку. У помешканні вночі був ввімкнений бойлер для нагрівання води. Пристрій перевантажив електромережу, що й спричинило пожежу. Як наслідок, вогонь знищив крівлю житлового будинку, а також пошкодив частину домашнього майна, яке знаходилося всередині помешкання. Сума завданих збитків встановлюється.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно