Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Директори шкіл вимагають від керівництва Виноградівщини не звільняти начальника управління освіти

Директори шкіл вимагають від керівництва Виноградівщини не звільняти начальника управління освіти

Директори шкіл вимагають від керівництва Виноградівщини не звільняти начальника управління освіти

На зустріч із головою Виноградівської РДА Михайлом Русаюком прийшли директори всіх шкіл району та деякі колишні районні депутати. Їхньою вимогою було не звільняти Василя Беленя з посади начальника управління освіти. За їх словами, Василь Белень вже спакував речі і готувався до звільнення.

ВІДЕО ДНЯ

«Ми це все побачили, і вирішили всім колективом директорів шкіл прийти до Вас. Наш керівник робить все правильно. Дружнішого колективу, ніж освітянський, у районі нема. Школи нашого району займають третє місце в області, і в цьому є заслуга нашого керівника», – прокоментували ситуацію представники директорського колективу.

Освітяни вбачають у діях голови РДА політичні мотиви і вимагають достойно оціювати роботу свого керівника, не залежно від політичних вподобань. Натомість Михайло Русанюк запевнив освітян, що в управлінні освіти є діючий начальник Василь Белень. Ні сьогодні, ні завтра про його звільнення навіть не йдеться. Вимог написати заяву на звільнення Василю Беленю ніхто не висував.

Реклама

За словами очільника Виноградівщини, сьогодні він вбачає у роботі управління освіти ряд недоліків, які вимагає усунути. Основним його завданням на посаді голови РДА є покращення навчального процесу у школах району. Голова РДА запевнив освітян, що їхня позиція йому зрозуміла і він розгляне їхні вимоги.

«Жодна моя дія не веде до того, щоб усугубити ситуацію. У кожного є свої політичні вподобання, але це не повинно заважати навчальному процесу. Кожен повинен якісно виконувати свою роботу!», – заявив голова Виноградівської РДА Михайло Русанюк.
Варто зауважити, що начальник управління освіти Василь Белень на місцевих виборах балотувався в депутати від партії «Єдиний центр».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно