Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Виноградівщині київське твариство планує створити 250 робочих місць

На Виноградівщині київське твариство планує створити 250 робочих місць

На Виноградівщині київське твариство планує створити 250 робочих місць

Сьогодні, 4 листопада, голова Виноградівської райдержадміністрації Михайло Русанюк зустрівся із представниками консервних заводів, котрі мають намір розпочати діяльність на території України та Виноградівського району.

ВІДЕО ДНЯ

Представники товариства «Агро-Альянс Закарпаття» мають великий досвід роботи в галузі овочівництва та планують інвестувати кошти у Виноградівський район. Йдеться про будівництво теплиць для вирощування ультраранніх овочів та холодильного комплексу для їх подальшої обробки. Для запуску цієї лінії планується створити 250 робочих місць для жителів Виноградівського району, а інвестиції у проект за 2015-2016 роки складуть більше 50 мільйонів гривень. У товариства вже підписані договори на постачання продукції у провідні мережі супермаркетів, – зазначає Виноградівська РДА.

Київські інвестори звернулися до голови райдержадміністрації  із проханням допомогти в оформленні містобудівної  документації та видачі відповідного розпорядження, а також у вирішенні інших питань. Вони також поцікавилися тим, чи функціонують у Виноградівському районі програми здешевлення кредитів.

Реклама

Михайло Русанюк відзначив, що створення в районі сприятливих умов для інвестування є пріоритетним напрямом роботи. Голова Виноградівської РДА запевнив інвесторів, що, зі своєї сторони, докладе максимум зусиль для того, щоб запропонований інвестиційний проект був успішним. Під час зустрічі Михайло Русанюк доручив керівникам структурних підрозділів допомогти потенційним інвесторам у офрмленні необхідної документації та збору інформації про існуючі програми здешевлення кредитів. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно