Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачеві пройшов тренінг для прикордонників з налагодження взаємин з громадськістю

У Мукачеві пройшов тренінг для прикордонників з налагодження взаємин з громадськістю

У Мукачеві пройшов тренінг для прикордонників з налагодження взаємин з громадськістю

З 3 по 5 листопада у Мукачеві відбувся тренінг для офіцерів Чопського і Мукачівського прикордонних загонів, де відпрацьовувалися методики передових європейських країн, спрямовані на зміцнення позитивного іміджу відділів прикордонної служби (ВПС). Навчання організовано Міжнародною організацією з міграції в рамках фінансованого Сполученими Штатами Америки проекту технічної допомоги.

ВІДЕО ДНЯ

Протягом трьох днів двадцять заступників начальників ВПС  по роботі з персоналом вивчали досвід іноземних прикордонних структур з налагодження і підтримки взаємин з жителями прикордоння, громадськими організаціями, місцевою владою, засобами масової інформації, – інформує Держприкордонслужба Україи.

Заняття організували таким чином, щоб офіцери мали смогу не лише прослухати інформацію про те, як правильно організувати співпрацю з різними категоріями населення у прикордонні, а й розробити сценарій "Дня відкритих дверей", потренуватися у написанні інформаційних повідомлень, надаванні коментарів для ЗМІ, створенні та підтримці сторінки підрозділу у соціальних мережах. Офіцерів також навчали правильно поводитися перед камерою, зокрема, під час прямих ефірів та зйомок телесюжетів.

Реклама

– Для фахівців ланки відділу прикордонної служби такі навчальні семінари мають величезне значення, адже довіра населення прикордоння – незаперечний показник якості нашої роботи, – зазначив заступник начальника управління професійної підготовки персоналу Адміністрації Держприкордонслужби, полковник Володимир Соляр. –  Друга важлива складова – поширення практики спілкування із засобами масової інформації, оскільки на сьогодні саме вони формують громадську думку та визначають рівень відкритості і прозорості у роботі правоохоронних структур. Для європейських країн, зокрема Прикордонної варти Республіки Польща, така практика не нова, адж вони вже давно застосовують різні іміджеві методики у своїй роботі, тож їхній досвід для нас справді неоцінений.  Слід зазначити, що у якості інструкторів, які проводили тренінг для прикордонників-закарпатців, виступили наші фахівці, що у свою чергу пройшли спеціальний курс підготовки у Національній академії Держприкордонслужби, організований іноземними спеціалістами, – підсумував Володимир Соляр. 

За результатами навчання прикордонники отримали сертифікати про проходження курсу підвищення кваліфікації і тепер готові до активної співпраці з місцевим населенням та несподіваних запитань журналістів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно