Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівці очікують від нової влади виконання старих обіцянок

Мукачівці очікують від нової влади виконання старих обіцянок

Мукачівці очікують від нової влади виконання старих обіцянок

Сьогодні, у день вступу на посаду нового мера Мукачева Андрія Балоги, сина народного депутата Віктора Балоги, жителі вулиці Грибоєдова вирішили через ЗМІ звернутись  до очільника міста з проханням виконати обіцянку, дану ним у передвиборчий період. Мова про те, що Андрій Вікторович неодноразово зазначав про рівномірний розвиток мікрорайонів міста.

ВІДЕО ДНЯ

Звернення жителів мікрорайону Борок Телеп продиктоване багаторічною проблемою, про яку вже багато говорили міські чиновники, але далі обіцянок справа так і не дійшла.

У Мукачеві є декілька вулиць без каналізації. Щонайменші опади і вода опиняється на людських подвір’ях та в підвалах. Одна з таких вулиць – це вулиця Грибоєдова. Її мешканці борються із цією проблемою роками, але вирішити її самотужки їм не під силу.

Реклама

Ще у 2013 році мерія обіцяла вирішити дану неприємність. Більше того, у заяві керманичів міста зазначалося, що на вирішення даної проблеми навіть є гроші. Налаштовані вирішити неприємність люди навіть готові були частково профінансувати встановлення каналізації. Тодішній мер Мукачева Золтан Ленд’єл пообіцяв, що за місяць проект водовідвідної мережі буде готовий. Загалом вирішити ситуацію із водовідведенням на вулиці Грибоєдова обіцяли не пізніше осені 2013 року. Такі обіцянки були дані у сюжеті програми "ТСН".

Реклама

Мешканці даної вулиці самотужки та за власний рахунок очистили водовідвідні канали. Та після цього справа, як то кажуть, зупинилась.

Не допомогло навіть звернення Народного депутата України Валерія Лунченка до Золтана Ленд’єла. За інформацією, наданою у зверненні, Мукачівською міською радою було прийнято рішення про виділення 100 тисяч гривень на розробку проектно-кошторисної документації.

Реклама

Мешканці будинків, які постійно страждають від підтоплень, вже протягом двох років оббивають пороги різних інстанцій і домагаються виконання обіцянок мерії Мукачева.

Відповідно, сьогодні вони сподіваються, що із приходом нового мера справа таки зрушиться із мертвої точки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно