Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Тячівщині поховали загиблого у зоні АТО Віталія Берталона

На Тячівщині поховали загиблого у зоні АТО Віталія Берталона

На Тячівщині поховали загиблого у зоні АТО Віталія Берталона

Вчора, 5 листопада, Буштино попрощалось із загиблим в зоні АТО добровольцем  Правого Сектору Віталієм Берталоном на псевдо Буля.  Герой воював у районі селища Піски під Донецьком і загинув у жахливій автокатастрофі два місяці тому.

ВІДЕО ДНЯ

Розділити біль втрати та провести в останню земну дорогу захисника України прийшли рідні, знайомі, друзі. Зокрема й бойові побратими ДУК «Правий Сектор» та демобілізовані військовослужбовці Тячівщини. А також представники районної та селищної влади, військового комісаріату, громадських організацій, всі небайдужі, – повідомляє прес-служба Тячівської райдержадміністрації.

Панахиду  за покійним у домі його рідних відслужили 9 священослужителів Тячівщини. Відтак багаточисельна колона з тілом загиблого попрямувала до центральної площі селища, де відбулася загальна церемонія прощання. Під сумну мелодію військового оркестру бойові побратими загиблого пронесли труну на руках. Дівчата з «Правого Сектору» осипали останній шлях пелюстками троянд. Траурну ходу вигуками "Герої не вмирають!" зустірчали школярі,  які  утворили «живий коридор» обабіч дороги, запалили свічки та лампадки.

Реклама

Священики молились за упокій душі воїна. Прощальну промову виголосили голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук, селищний голова Іван Паш та військовий комісар райвійськкомату Ігор Тищук. 

- Сьогодні ми прощаємось із молодим хлопцем, Віталійєм Берталоном, який  віддав своє життя за нас, за наш мир і спокій. Незважаючи на те, при яких саме обставинах загинув боєць, він є для нас Героєм. Адже він пішов добровольцем захищати нас  із вами, територіальну цілісність нашої країни.

Реклама

І тому всі ми повинні пам’ятати його подвиг, навчати своїх дітей на його прикладі.

Кожен повинен усвідомити, що завдяки мужності військових,  які відстоюють нашу незалежність на передовій,  сьогодні ми можемо мирно жити і розвиватися в своєму краї, - відзначив у своїй промові Василь Дем’янчук.

Також він висловив від імені керівництва району та всієї громади Тячівщини щире співчуття з приводу загибелі добровольця «Правого Сектору» Віталя Берталона.

Реклама

Поховали Віталія на селищному кладовищі з усіма військовими почестями.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно