Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Управління статистики заявляє, що Мукачево зайняло перше місце по рейтинговим показникам серед міст і районів Закарпаття

Управління статистики заявляє, що Мукачево зайняло перше місце по рейтинговим показникам серед міст і районів Закарпаття

Управління статистики заявляє, що Мукачево зайняло перше місце по рейтинговим показникам серед міст і районів Закарпаття
Управління статистики у Мукачівському районі інформує про основні показники економічного становища м.Мукачево за 9 місяців 2013 року. Промисловість. Промисловими підприємствами...

Управління статистики у Мукачівському районі інформує про основні показники економічного становища м.Мукачево за 9 місяців 2013 року.

ВІДЕО ДНЯ

Промисловість. Промисловими підприємствами міста за січень-вересень 2013 року реалізовано промислової продукції (товарів‚ послуг) на суму 884,4.млн.грн., питома вага якої в загальнообласному обсязі реалізації склала 13,2%.Будівництво. Забудовниками міста протягом січня-вересня п.р. прийнято в експлуатацію 19,6 тис.м кв. житла, що склало 81,2% від обсягів за відповідний період минулого року. На індивідуальних забудовників припадає 89,8% обсягу збудованого у місті житла і склало 17,6 тис.м кв., що на чверть менше, порівняно з відповідним періодом минулого року.

Будівельними організаціями міста за 9 місяців 2013 р. .виконано робіт на суму 43,9 млн.грн.

Реклама

Транспорт. Автотранспортними підприємствами міста перевезено 445,2 тис.т вантажів, що склало 99,9% від обсягів перевезень за відповідний період минулого року. Вантажооборот становив 534,3 млн.ткм, та зріс на 18,4%.

Послугами пасажирського транспорту скористалися 7137,2 тис.пасажирів, що склало 90,1% від обсягів за січень-вересень минулого року. Пасажирооборот зменшився на 18,2% і склав 74,7 млн.пас.км.

Реклама

Зовнішньоекономічна діяльність. Обсяг експорту зовнішньої торгівлі товарами за січень-вересень п.р. становив 277,8 млн.дол. США і зріс порівняно з відповідним періодом минулого року у 1,8 раза імпорту, відповідно- 258,4 млн.дол. США і зріс у 1,7 раза. Сальдо зовнішньої торгівлі товарами склало 19,4 млн. США.

Загальний обсяг іноземних інвестицій (акціонерного капіталу) в економіку міста на 1 жовтня п.р. склав 66,7 млн.дол.США.

Внутрішня торгівля. Обсяг роздрібного товарообороту підприємств-юридичних осіб, які здійснюють діяльність з роздрібної торгівлі та ресторанного господарсва за січень-червень п.р. склав 810,6 млн.грн., що у порівняних цінах на 22,1% більше, ніж за відповідний період минулого року. Питома вага міста в загальнообласному обсязі роздрібного товарообороту підприємств-юридичних осіб за 1 півріччя п.р. склала 21,5%.Ринок праці. Рівень зареєстрованного безробіття в місті станом на кінець вересня п.р. становив 1,4% чисельності населення працездатного віку.Заробітна плата. Середньомісячна номінальна заробітна плата штатного працівника міста за січень-вересень п.р. становила 2667 грн., і зросла порівняно з попереднім роком на 15,2% та була на 5,9% вищою від середнього показника по області.Населення. На 1 жовтня 2013р. в місті за оцінкою, проживало 85,3 тис.осіб. Упродовж січня-вересня 2013р. загальна чисельність населення зросла на на 306 осіб, як за рахунок природного (102 осіби , так і за рахунок міграційного приросту (204 осіб).

Реклама

За 9 місяців п. р. м. Мукачево зайняло перше місце по рейтинговим показникам серед міст і районів Закарпатської області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно