Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Під час благодійної акції "Рука в руці" було зібрано понад шість з половиною тисяч гривень (ФОТО)

Під час благодійної акції "Рука в руці" було зібрано понад шість з половиною тисяч гривень (ФОТО)

Під час благодійної акції "Рука в руці" було зібрано понад шість з половиною тисяч гривень (ФОТО)
У нашій державі живуть працьовиті люди, які цілком і повністю віддають себе у неймовірно цікавий та захоплюючий світ мистецтва. Допомога обдарованим дітям – свята справа, задля якої не шкода ні...

У нашій державі живуть працьовиті люди, які цілком і повністю віддають себе у неймовірно цікавий та захоплюючий світ мистецтва. Допомога обдарованим дітям – свята справа, задля якої не шкода ні грошей, ні сил, ні часу – вважають у Мукачівському Будинку школярів. Саме цей заклад можна назвати колискою творчості затишного міста над Латорицею. У Будинку школярів займаються понад 1500 творчо обдарованих вихованців з усього Мукачева та його околиць. Серед них є п᾽ятеро дітей з малозабезпечених сімей, сорок три дитини з обмеженими можливостями, дев᾿яносто діточок з багатодітних сімей, шістнадцять сиріт. У дружному колі педагогів та гуртківців закладу ніхто з них не відчуває себе самотнім, обділеним увагою до його творчих починань та планів.

ВІДЕО ДНЯ

Благодійна акція «Рука в руці», яка була організована за ініціативою директора Будинку школярів Галини Пенської, 22 листопада 2013 року, якраз мала на меті допомогти дитячому будинку сімейного типу Каменєвих, у якому виховуються тринадцятеро дітей, відкрити їм нові горизонти творчого розвитку. До акції гуртківці та педагоги готувались заздалегідь: випікали тістечка та смачне печиво, виготовляли вироби для виставки-продажу, готували цікаву та насичену концертну програму, проводили соціологічне опитування на вулицях міста, власноруч монтували відеофільм та розробляли емблему акції. З самого ранку у Будинку школярів панувала атмосфера свята. Захід розпочався о 16 годині. При вході гостей привітно зустрічали вихованці клубу старшокласників «Лідер», які дарували всім емблеми благодійної акції. Проводилися майстер-класи по виготовленню прикрас з полімерної глини та боді-арту. Всі бажаючі могли спробувати виліпити собі сережки та кулони, які після термічної обробки їм продавалися. Кожен з присутніх вносив свій вклад, залишаючи кошти у скриньці при вході. Всіх охочих пригощали чаєм з самовару та солодощами. Виставка-продаж була досить успішною, вражали майстерністю виготовлення роботи з бісеру, вітражі, ляльки-мотанки та картини, виготовлені юними талантами. Діти та дорослі з задоволенням купували маленькі шедеври, зроблені дитячими руками.

Під час благодійної акції "Рука в руці" було зібрано понад шість з половиною тисяч гривень (ФОТО) – 01
Реклама

Всі кошти, в сумі шести тисяч 778 грн., зібрані під час благодійної акції, були вручені сім᾽ї Каменєвих після концертної програми. Вони будуть використані для придбання музичних інструментів дітям.

Оргкомітет заходу висловлює подяку школам міста (№2; 4; 6; 7; 10; 11; 13; 16; ліцею; НВК «Первоцвіт»; НВК «Гармонія»; ДНЗ №7 та ДНЗ №5) за участь у благодійній акції та телерадіокомпанії «М-студіо» за співпрацю. Треба зазначити, що жоден з банків та підприємців міста не взяв участі у цій насправді благородній справі, хоча запрошення на неї були їм відправлені заздалегідь. Тільки фірма «Аудит» (кер. Юлія Кілару) внесла свій вклад у допомогу сім᾿ї Каменєвих, за що висловлюємо їй щиру подяку.

Реклама

Взагалі, ми хочемо щоб благодійництво стало традицією для кожного жителя Мукачева, для тих, хто вміє любити і співчувати, проявляти милосердя і допомагати. Добре, що саме вихованці Будинку школярів мають можливість допомогти іншим творчим дітям, поділитися добром з тими, хто цього потребує. Адже відкривши серця ми разом творимо світ любові та надії, віри у дитину та її можливості.

Марина Карловська, гурток «Юні журналісти» Мукачівський Будинок школярів

Під час благодійної акції "Рука в руці" було зібрано понад шість з половиною тисяч гривень (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно