Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сергій Князєв прокоментував перехід міліції у поліцію

Сергій Князєв прокоментував перехід міліції у поліцію

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Сергій Князєв розповів про перехід міліції в поліцію.

ВІДЕО ДНЯ

"7 листопада в Україні міліція офіційно припинила своє існування. Днями ми покажемо повну структуру Національної поліції в Закарпатській області. Вона зазнала різких змін та значних скорочень. Просимо громадян із розумінням поставитися до реформи, тому що за один день наша свідомість, як і ваша, не зміниться", – звертається до громадян полковник поліції Сергій Князєв.

Зі слів правоохоронця, сьогодні йде процес створення та призначення за наказами. "Ми повинні створити підрозділ, зареєструвати накази і оголосити їх особовому складу. Міліціонери, які не потраплять до поліції за різними мотивами: за віком, за негативними характеристиками та матеріалами, будуть направлені в центри зайнятості. Найближчим часом із ними проведуть розрахунок та соціальні виплати. У разі, якщо хтось із осіб звільнений  за скороченням штату, але бажає вступити до поліції – розроблена процедура на загальних умовах вступу в поліцію через систему поліцейських та атестаційних комісій. Якщо вони пройдуть усі іспити на загальних засадах, їм буде зараховуватися стаж у міліції як основний стаж роботи", – розповідає Сергій Князєв.

Реклама

Результати переатестації можна буде оскаржити до МВС. Функції апеляційного органу виконуватиме Центральна атестаційна комісія. Усі скарги приймаються в ГУ Національної поліції в Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно