Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Обласні чиновники обговорили розвиток закарпатського туризму на найближчі 5 років

Обласні чиновники обговорили розвиток закарпатського туризму на найближчі 5 років

Обласні чиновники обговорили розвиток закарпатського туризму на найближчі 5 років

Учора відбулось чергове засідання обласної координаційної ради з питань розвитку туризму та курортів під головуванням заступника голи ОДА Михайла Рівіса. Михайло Михайлович наголосив на важливості об’єднання зусиль в питанні розвитку інфраструктури влади та бізнесу, що дозволить значно пришвидшити реалізацію програмних питань у сфері туризму.

ВІДЕО ДНЯ

Начальник управління туризму та курортів Денис Ман презентував проект програми розвитку туризму та курортів на 2016-2020 роки і озвучив очікуване фінансування розвитку сфери із обласного бюджету, – зазначає Управління туризму та курортів Закарпатської ОДА.

У ході проведення було обговорено ряд важливих питань, серед яких також туристичний бренд області та окремих територій, обговорення формату співпраці влади та бізнесу тощо. За протокольним рішенням, було вирішено підготувати проект розпорядження голови ОДА та проект рішення обласної ради, з врахуванням наданих пропозицій та зауважень членами координаційної ради. Наразі триває громадське обговорення проекту, з яким Ви можете ознайомитись на сайті Закарпатської облдержадміністрації та офіційному туристично-інформаційному порталі "Вітаємо на Закарпатті".

Реклама

Також особливої уваги було приділено питанню ремонту доріг та якісному наданні послуг екскурсоводів та гідів-перекладачів на території Закарпатської області.

Олександр Дзембас під час засідання запропонував зберегти Невицький замок як історико-археологічний заповідник, в чому його підтримали члени координаційної ради.

Реклама

На жаль, через насиченість та актуальність питань порядку денного, координаційна рада вирішила перенести ряд цих питань на наступне засідання, яке відбудеться 17 листопада 2015 року.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно