Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Основні автошляхи Закарпаття обіцяють відремонтувати до зими

Основні автошляхи Закарпаття обіцяють відремонтувати до зими

Основні автошляхи Закарпаття обіцяють відремонтувати до зими

Дорожники Закарпаття завершують ремонт основних шляхів краю. Наразі роботи тривають на автодорозі Мукачево-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів в місті Хуст, на Залузькому перевалі, у с.Гребля та на мосту в смт. Буштино. Середній поточний ремонт на цих ділянках проводиться за бюджетною програмою «Розвиток дорожнього господарства областей української частини Карпатського Єврорегіону», – повідомили у Службі автомобільних доріг області.

ВІДЕО ДНЯ

За основною програмою також триває ремонт автодороги КПП «Вилок»-с.Вилок-с. Неветленфолу-КПП «Дяково». Дорожники також укріплюють підпірні стінки на 189 кілометрі автодороги Мукачево- Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів і на 9 кілометрі автодороги Міжгір’я-Колочава-Буштино в Міжгірському районі. За рахунок коштів фонду регіонального розвитку, продовжуються роботи на шляхах Міжгірщини: на автодорогах державного значення Долина-Хуст, Синевир-Синевирська Поляна та Міжгір’я-Колочава-Буштино. Ці кошти фонд регіонального розвитку виділив на дороги Закарпаття після неодноразових поїздок голови ОДА Геннадія Москаля до Києва, – інформує прес-служба Закарпатської ОДА.

Працівники Закарпатського облавтодору також ведуть роботи на дорогах в межах населених пунктів області згідно з договорами з місцевою владою.

Реклама

До кінця місяця Служба автодоріг області планує пройти повторно з ямковим ремонтом дорожнього покриття на всіх напрямках основних доріг державного значення області: сполучення з районними центрами, сусідніми областями та міжнародними пунктами пропуску на кордонах з країнами Євросоюзу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно