Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Архієпископ Феодор у день народження предстоятеля УПЦ молився в Києво-Печерській Лаврі

Архієпископ Феодор у день народження предстоятеля УПЦ молився в Києво-Печерській Лаврі

Архієпископ Феодор у день народження предстоятеля УПЦ молився в Києво-Печерській Лаврі
23 листопада, у день свого народження, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Володимир звершив Божественну літургію в домовому храмі в ім’я святителя Миколая Чудотворця при...

23 листопада, у день свого народження, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Володимир звершив Божественну літургію в домовому храмі в ім’я святителя Миколая Чудотворця при Предстоятельській резиденції у Святій Успенській Києво-Печерській Лаврі.

ВІДЕО ДНЯ

Його Блаженству співслужили: митрополит Чернівецький і Буковинський Онуфрій, керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, архієпископи: Білоцерківський і Богуславський Августин, Сарненський і Поліський Анатолій, Харківський і Богодухівський Онуфрій, Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр, єпископ Хотинський Мелетій, співробітники Київської Митрополії у священному сані.

За богослужінням молилися: митрополит Сімферопольський і Кримський Лазар, архієпископ Городницький Олександр.

Реклама

На малому вході, з нагоди 1025-річчя Хрещення Київської Русі та за понесені сумлінні труди на ниві архіпастирського служіння, Предстоятель Української Православної Церкви нагородив митрополита Чернівецького і Буковинського Онуфрія правом носіння другої панагії. У сан митрополита возведені архієпископи Білоцерківський і Богуславський Августин, Сарненський і Поліський Анатолій, Харківський і Богодухівський Онуфрій, Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр. У сан архієпископа возведений єпископ Хотинський Мелетій.

А в Успенському соборі Лаври Божественну літургію, з благословення Блаженнішого Митрополита Володимира, очолив голова Відділу зовнішніх церковних зв’язків Московської Патріархії митрополит Волоколамський Іларіон, якому співслужив Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський, ієрархи Української Православної Церкви та духовенство Київської єпархії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно