Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Берегівщині вшанували ветеранів-правоохоронців

На Берегівщині вшанували ветеранів-правоохоронців
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 10 листопада, з нагоди Дня ветерана органів внутрішніх справ України, пенсіонерів та ветеранів міліції вітав заступник голови райдержадміністрації Федір Бімба, Берегівський міський голова Золтан Баб’як.

Спочатку пам’ять міліціонерів, загиблих під час виконання службових обов’язків, вшанували хвилиною мовчання. Потім розпочалися привітання та святковий концерт.

Реклама

«Шановні ветерани міліції! Щиро вітаю вас зі святом! Зараз, у часи великих змін і реформ в Україні, міліція реформується в поліцію. Але ми завжди будемо вдячні Вам – ветеранам міліцейської служби, які зробили багато для того, щоб у суспільстві панували мир та спокій, щоб інтереси держави та права наших громадян були надійно захищені. Впевнений, що ви станете надійною підтримкою новоствореної поліції, будете передавати професійний досвід і назавжди залишитеся захисниками закону. У цей святковий день, бажаю Вам щастя вам, добра, миру і злагоди», – побажав ветеранам ОВС заступник голови райдержадміністрації Федір Бімба.

А за активну багаторічну та бездоганну службу в органах внутрішніх справ вагомий внесок у вихованні молодих працівників міліції на бойових і трудових традиціях старшого  покоління та з нагоди відзначення, Грамотами районної державної адміністрації та районної ради нагороджено: Бороні Павла Адальбертовича, Вовчок Михайла Михайловича, Деметера Василя Федоровича, Зейкан Ольгу Дмитрівну та Кондрича  Михайла Федоровича.

Реклама

З нагоди свята пенсіонерів та ветеранів органів внутрішніх справ вітали патріотичними віршами та піснями учні Берегівської дитячої школи мистецтв.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно