Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Хусті відбулась гра Студентської ліги КВН

У Хусті відбулась гра Студентської ліги КВН

12 листопада у Хустському РБК за титул найкмітливіших і найвеселіших боролися команди вищих навчальних закладів міста над Тисою.

ВІДЕО ДНЯ

Гра пройшла у рамках відзначення Міжнародного дня студента. Студенти-гумористи ділилися з глядачами та журі дотепними жартами та піднесеним настроєм під час основних конкурсів: представлення, розминки та презентації домашнього завдання.

– Добре, що в місті відроджено добру традицію проведення вечорів молодіжного гумору. Відрадно, що викладачі навчальних закладів активно долучаються до роботи і чудово, що наша юнь дуже кмітлива та ерудована, – зазначив начальник управління культури, релігій та у справах національностей Хустської міської ради Володимир Власюк. – Сценки, які ставили студенти, були в переважній більшості справді гідними уваги, смішними та дотепними.

Реклама

– Молодь подарувала нам справді чудовий настрій. Багато гравців стали для нас справжнім відкриттям, адже вміння вільно поводитись на сцені, та ще й жартувати при цьому – це особливий талант. Надзвичайно тішить, що в нашому краї такі талановиті студенти, бо ж більшість учасників під час гри дебютували, однак на сцені були артистичними і дивували невимушеною поведінкою, – підкреслив голова журі, керуючий справами Хустського міськвиконкому Василь Сабадош.

Тож у результаті напруженої боротьби перше місце виборола команда «Веселі будівельники» Хустського професійного ліцею (капітан – Михайло Білинець), другу сходинку посіли вихованці Хустського медичного коледжу «Монада» – «Comedy Monada Club» (капітан Оксана Ільков), а «бронза» дісталася Карпатському інституту підприємництва – «Мафія в кліточку» (капітан – Дмитро Шевченко). 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно