Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У деяких віддалених селах Мукачівського району встановлять великі контейнери для сміття

У деяких віддалених селах Мукачівського району встановлять великі контейнери для сміття

12 листопада під керівництвом першого заступника голови Мукачівської районної державної адміністрації Андрія Данканича відбулася нарада щодо виконання доручення голови РДА з питань встановлення ТОВ «АВЕ Мукачево» 5-тонних контейнерів зі збору твердих побутових відходів на території сільських та селищних рад.

ВІДЕО ДНЯ

На нараді були присутні сільські голови гірських та віддалених сіл, депутати районної ради, представники ТОВ «АВЕ Мукачево» .

Присутніми було вирішено встановити контейнери об’ємом 0,12 кубів для кожного дворогосподарства на центральній вулиці села Лецовиця. Також, головою Брестівської сільської ради Василем Сідором було висунуто пропозицію щодо підбору місць для встановлення 5-титонних контейнерів для прилеглих вулиць села, які є важкодоступними для транспорту.

Реклама

Було прийнято рішення щодо встановлення контейнерів об’ємом 0,12 кубів для кожного дворогосподарства по центральних вулицях Партизанська та Радянська у селі Бабичі. Ще було висунуто пропозицію пузьняковецького сільського голови Ольги Хохол стосовно пошуку місця та встановлення одного 5-титонного контейнера в селі Крите Мукачівського району.

Ще присутні ухвалили рішення провести обстеження місць для встановлення 5-титонного контейнера для збору твердих побутових відходів у селі Клочки.

Реклама

Представники ТОВ «АВЕ Мукачево», Володимир Кабай – заступник директора та Дмитро Васько – диспетчер, запевнили присутніх, що вони готові співпрацювати із сільськими радами, і зроблять все, що в їхніх силах, щоб забезпечити вивіз сміття з віддалених сіл Мукачівщини.

У підсумку, перший заступник голови Андрій Данканич призначив наступну нараду з цього питання на 27 листопада, на якій учасники зустрічі повинні повідомити про результати виконання прийнятих рішень.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно