Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Керівники міськ- та райвідділів міліції Закарпаття вчились кваліфіковано спілкуватись із журналістами (ФОТО)

Керівники міськ- та райвідділів міліції Закарпаття вчились кваліфіковано спілкуватись із журналістами (ФОТО)

Керівники міськ- та райвідділів міліції Закарпаття вчились кваліфіковано спілкуватись із журналістами (ФОТО)
Начальники міських, районних та лінійних відділів міліції Закарпатської та Львівської областей під час тренінгу відпрацьовували навики спілкування із журналістами. Проект, організований організацією...

Начальники міських, районних та лінійних відділів міліції Закарпатської та Львівської областей під час тренінгу відпрацьовували навики спілкування із журналістами. Проект, організований організацією з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ), покликаний допомогти вдосконалити взаємодію правоохоронних органів та працівників ЗМІ.

ВІДЕО ДНЯ

Щодня правоохоронці розкривають тяжкі злочини, за «гарячими слідами» затримують зловмисників, забезпечують охорону громадського порядку під час масових заходів. Головне - оперативно, змістовно і правильно розповісти про це громадськості, адже кримінальні новини, які свідчить статистика, неабияк цікавлять громадян.

Керівники міськ- та райвідділів міліції Закарпаття вчились кваліфіковано спілкуватись із журналістами (ФОТО) – 01
Реклама

Під час тренінгу своїм досвідом щодо взаємодії зі ЗМІ ділились медіа-тренер, консультант з розвитку ЗМІ Зоя Казанжи та адвокат, медіа-юрист Людмила Опришко. Представники ОБСЄ зазначили, що радіо, телебачення, інтернет, газети і журнали – основне джерело новин для громадськості, тому завдання працівників міліції вибудувати партнерські відносини із представниками засобів масової інформації, щоб об`єктивно і оперативно розповісти про це людям.

Так само під час спілкування були змодельовані уявні ситуації, які часто виникають у роботі правоохоронців зі ЗМІ. Начальники міськ-, райвідділів відпрацьовували та аналізували навички працювати з журналістом перед відеокамерою. Всім учасникам заходу вручили роздаткові матеріали із практичними рекомендаціями, витягами із законодавства, Конвенції про захист прав людини та ін.

Реклама

В цілому, всі учасники тренінгу запевнили, що подібний захід є дуже важливим, отриманий досвід потрібним для повноцінної і кваліфікованої роботи керівника підрозділу. А надані фахівцями рекомендації, стовідсотково пригодяться для налагодження конструктивного діалогу між міліцією та засобами масової інформації.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно