Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Тячівщині відбувся турнір із шашок-64

На Тячівщині відбувся турнір із шашок-64

Уже традицією стало проводити обласний турнір з шашок-64 в с. Нижня Апша, який присвячується пам’яті одному з перших шашкістів нашого району – Віктору Ватаману. На цей турнір збираються  найсильніші любителі шашкової  гри з м. Ужгород, Мукачева,  Іршави, Перечина, Виноградова, Хуста, а також Тячівського району.

ВІДЕО ДНЯ

14-15 листопада 2015 року в школі  І-ІІІ ступенів с. Н. Апша, відбувся 18-й відкритий обласний турнір з шашок-64, на який приїхало 28 найсильніших шашкістів Закарпатської області, серед яких неодноразові переможці чемпіонатів області, Кубка області та різноманітних турнірів, – зазначає Тячівська РДА.

Оргкомітетом на чолі з Пашку Ю. Ю. та за підтримки Тячівської райдержадміністрації, зокрема, сектору молоді та спорту Тячівської РДА були створені ідеальні умови для повноцінної гри. Змагання проходили за швейцарською системою в 10 турів з регламентом часу 40 хвилин на партію, що дало змогу учасникам змагань показати цікаву, змістовну та винахідливу гру, яка проходила без жодного конфлікту. Інтригуючою, захоплюючою та безкомпромісною була  спортивна атмосфера турніру. Цікаві комбінаційні партії, видовищні поєдинки поглинали всю увагу не лише учасників змагань, але й уболівальників. В результаті напруженої боротьби перше місце виборов кандидат у майстри спорту, неодноразовий чемпіон Закарпатської області Михайло Рішко м. Ужгород.

Реклама

Друге місце у напруженій боротьбі, виборов кандидат у майстри спорту, приватний підприємець Василь Дьордяй з м. Тячів.

Третє місце виборов кандидат у майстри спорту, 12-ти кратний чемпіон області Студеняк О. Ю. з смт. Солотвино.

Реклама

Також солідну гру показали: Йосип Ганич м. Ужгород, Михайло Чербаник з Солотвина, Тіводар В. А. та Коцур М. М. з Виноградова, Анатолій Вайда з м. Іршава та інші.

Переможці та призери були нагороджені медалями, грамотами та преміями.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно