Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Правоохоронці, спільно з журналістами, провели рейд щодо виявлення дітей, які жебракують

Правоохоронці, спільно з журналістами, провели рейд щодо виявлення дітей, які жебракують

Правоохоронці, спільно з журналістами, провели рейд щодо виявлення дітей, які жебракують
Під час профілактичного рейду спільно з представниками ЗМІ фактів втягнення чи використання дітей у заняття жебрацтвом мукачівські правоохоронці не виявили. Працівниками відділення кримінальної...

Під час профілактичного рейду спільно з представниками ЗМІ фактів втягнення чи використання дітей у заняття жебрацтвом мукачівські правоохоронці не виявили.

ВІДЕО ДНЯ

Працівниками відділення кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міського відділу міліції постійно проводяться рейди „Діти вулиці”, „Урок», «Канікули», «Літо» з метою виявлення порушень прав дітей та тих, які жебракують, бродяжничають, вживають алкоголь чи наркотики, дітей, схильних до вчинення правопорушень. Так само постійно проводяться рейди-перевірки комп‘ютерних інтернет-клубів з метою недопущення перебування в них неповнолітніх під час проведення уроків та у вечірній час.

Згідно з розпорядженням начальника управління МВС України в Закарпатській області, на території міст Ужгород та Мукачево відбудулись профілактичні заходи, щодо виявлення дітей, які займаються жебракуванням. Під час рейду правоохоронці спільно з журналістами обійшли всі можливі місця, де могли б просити гроші діти - це ринки, центральна частина міста, поблизу кав`ярень, барів, відкритих майданчиків кафе та ін. Однак порушників під час рейду виявлено не було.

Реклама

Як повідомив ст. оперуповноважений відділу кримінальної міліції у справах дітей Юрій Муха: «Цього року за використання малолітньої дитини для зайняття жебракуванням було притягнуто до відповідальності трьох матерів, які використовували для збирання грошей своїх дітей. Всі правопорушення з ознаками ст. 150 «прим.» Кримінального кодексу України вносяться до Єдиного реєстру досудових розслідувань, а проти горе-матусь відкриваються кримінальні провадження».

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно