Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Голова Мукачівського міськрайонного суду обговорив із правоохоронцями робочі питання

Голова Мукачівського міськрайонного суду обговорив із правоохоронцями робочі питання

Голова Мукачівського міськрайонного суду обговорив із правоохоронцями робочі питання
Зокрема, йшлося про виконавську дисципліну, стан виконання ухвал суду, строки їхньої дії та інші щоденні питання у співпраці правоохоронного органу з судами. Голова Мукачівського міськрайонного...

Зокрема, йшлося про виконавську дисципліну, стан виконання ухвал суду, строки їхньої дії та інші щоденні питання у співпраці правоохоронного органу з судами.

ВІДЕО ДНЯ

Голова Мукачівського міськрайонного суду Павло Щербан розпочав з того, що вже майже рік, як вся правоохоронна система працює за новим Кримінально-процесуальним кодексом. Судді, як і правоохоронці, приймаючи рішення чи виконуючи певні доручення, вчились працювати за новим законом. В цілому, значних проблем у співпраці не виникало, однак є певні прорахунки, над якими потрібно попрацювати, зауважив Павло Щербан.

Питання доставки на судове засідання підсудних, потерпілих, подеколи несвоєчасне виконання постанов суду про судові доручення і приводи – на ці моменти потрібно більше звертати увагу при щоденній співпраці суддів з працівниками міліції, йшлося на нараді.

Реклама

Також обговорювались питання щодо примусового приводу підсудних, свідків, потерпілих, адже у більшості випадків ця функція покладається на органи внутрішніх справ за місцем проживання зазначених осіб. Як зазначив начальник Мукачівського міськвідділу міліції Василь Швенда, питання виконавської дисципліни з боку працівників міліції буде взято на особливий контроль, адже співпраця правоохоронного органу з судами – необхідна складова для повноцінного правотворчого процесу. Перш за все йдеться про людей, які чекають на рішення суду.

Окрім того, на зустрічі було розглянуто ряд питань, які виникають у слідчих під час досудового розгляду кримінальних проваджень.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно