Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Виноградівщина відзначила День Свободи та Гідності

Виноградівщина відзначила День Свободи та Гідності
ВІДЕО ДНЯ

20 листопада на площі Миру у м.Виноградові відбувся мітинг, присвячений Дню Гідності та Свободи, за участі керівництва району і міста, керівників правоохоронних органів, представників громадських організацій, учнівської молоді, засобів масової інформації.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих, які віддали своє життя за європейське майбутнє України, – зазначили у Виноградівській РДА.

Реклама

Голова райдержадміністрації Михайло Русанюк, його заступник Єва Данич, голова районної ради Віталій Любка та його заступник Адальберт Сверенко, голова міської ради Степан Бочкай із першим заступником Василем Ціцеєм, прокурор Виноградівського району Юрій Беламут, в.о. начальника Виноградівського відділення поліції Берегівського відділу поліції Головного управління Національної поліції Закарпатської області Віктор Ребрей, начальник Виноградівського МРВ УСБУ в Закарпатські області Ярослав Пилип поклали корзини з квітами до стели воїнів, які загинули в АТО.

Для присутніх на мітингу прозвучав вірш – символ революції Гідності „...Мамочко, вибач за чорну хустину За те, що віднині будеш сама. Тебе я люблю. I люблю Україну Вона, як і ти, була в мене одна !"

Реклама

У рамках відзначення у районі Дня Гідності та Свободи у великому залі засідань райдержадміністрації відділом культури державної адміністрації спільно з районною дитячою школою мистецтв ім. Бейли Бартока проведено тематичний вечір, за участі представників державної адміністрації, учнів загальноосвітніх шкіл м.Виноградів, студентів Виноградівського коледжу, громадськості району.

Під час заходу для присутніх прозвучали твори у виконанні учнів та вчителів ДШМ ім. Б.Бартока, були представлені хореографічні виступи та номери. Завершився захід молитвою за Україну.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно