Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У День Свободи та Гідності працівники СБУ вшанували пам’ять загиблих під час Євромайдану та війни на Сході

У День Свободи та Гідності працівники СБУ вшанували пам’ять загиблих під час Євромайдану та війни на Сході

У День Свободи та Гідності працівники СБУ вшанували пам’ять загиблих під час Євромайдану та війни на Сході
ВІДЕО ДНЯ

В Ужгороді в приміщенні Управління СБУ відбулися заходи до Дня Гідності та Свободи.

Передусім присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять полеглих за Свободу та Гідність України у боротьбі з злочинним режимом, – повідомляє прес-служба УСБУ в Закарпатській області.

Реклама

Звертаючись до учасників заходу, начальник Управління СБУ в Закарпатській області Олег Воєводін наголосив, що 21 листопада назавжди залишиться однією з найтрагічніших, проте звитяжних дат новітньої історії України. «Два роки тому за свої права та свободи, честь і гідність повстав Український народ. Тоді Україні вперше вистрілили у саме серце, однак не зломили Її волю, не задавили Її силу духу і волі», – підкреслив він.

Наголошувалося і на великій ролі громадськості у нинішніх суспільних процесах оновлення державних інституцій. Повернення довіри людей до правоохоронних органів та процес самоочищення триває і в Службі безпеки України. Чи не вперше – під пильним контролем громадськості. Бо тільки спільними зусиллями можна досягти задуманого, перемогти агресора, повернути мир і спокій Україні.

Реклама

Окрема увага була приділена співробітникам Управління, які гідно та самовіддано виконують свій військовий та громадянський обов’язки в зоні проведення антитерористичної операції.

Своїми спогадами ділилися не менш поважні гості – захисники України, учасники бойових дій Дмитро Пархоменко, Микола Марчишак, Віталій Райніш, Анатолій Райхель та «кіборги» Микола Міньо і Роман Трубін, сапери обласного Управління ДСНС Сергій Шалаєнко та Сергій Бондаренко і, звісно, волонтери.

Зокрема, волонтер Руху підтримки закарпатських військових Олена Кудрявцева наголосила, що найбільша радість, коли воїни повертаються з АТО живими.

Реклама

До присутніх звернулися і учасники АТО з числа співробітників Управління, котрі пройшли вже не одну ротацію. Передусім дякували військовослужбовцям ЗСУ, Нацгвардії та тим, з якими пліч-о-пліч захищали Україну, а волонтерам – за всебічну допомогу.

Учасники заходу були відзначені відомчими грамотами і подяками.

21 листопада, у День Гідності та Свободи, співробітники Управління на кладовищі Кальварія запалили свічку пам’яті за загиблими у боротьбі зі злочинним режимом та поклали квіти на могили захисників України, які загинули у боротьбі з агресором.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно