Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міський голова Мукачева вітав із професійним святом представників соціальних служб міста

Міський голова Мукачева вітав із професійним святом представників соціальних служб міста

Міський голова Мукачева вітав із професійним святом представників соціальних служб міста
Згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99 у першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. Сьогодні, 31 жовтня, напередодні професійного свята у...

Згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99 у першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери.

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 31 жовтня, напередодні професійного свята у сесійну залу виконавчого комітету Мукачівської міської ради було запрошено керівників та працівників соціальних служб міста.

З привітальним словом звернувся до присутніх міський голова Золтан Ленд'єл, який наголосив на потрібність і важливу роль праці працівників соціальної сфери для суспільства, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці. Бажаючи успіхів у роботі та особистому житті міський голова приступив до почесної місії — нагородження грамотами виконавчого комітету та цінними подарунками працівників соціальних служб міста: Беатрису Білецьку - заступника директора Мукачівського міського центру зайнятості, Катерину Бошані - головного спеціаліста сектору по контролю за призначенням пенсій відділу з призначення пенсій управління Пенсійного фонду України в м. Мукачеві та Мукачівському районі, Тамару Іванігу - провідного спеціаліста Мукачівської міської виконавчої дирекції фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, Ірину Качур - провідного спеціаліста по збору внесків та реєстрації страхувальників відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у м. Мукачеві, Оксану Мурайко - соціального робітника Мукачівського міського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян Мукачівської міської ради, Марію Ряшко - старшу медичну сестру Мукачівського психоневрологічного інтернату № 1; Марту Фекете - молодшу медичну сестру Мукачівського психоневрологічного інтернату; Маріанну Матьовку - спеціаліста, координатора відділу державних соціальних допомог управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Мукачівської міської ради, Наталію Русин - вихователя Мукачівського дитячого будинку-інтернату, а також оголошено подяку Богдані Лешко - музичному керівнику обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями.

Реклама

На завершення урочистої зустрічі із словами вдячності до працівників соціальних служб та найкращими побажаннями, витримки, терпіння у їх нелегкій праці звернулися голова міської ради Іван Маняк і заступник міського голови Михайло Лабош.

Відділ з питань внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно