Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Свалявські поліцейські завітали до вихованців місцевого реабілітаційного центру

Свалявські поліцейські завітали до вихованців місцевого реабілітаційного центру

Свалявські поліцейські завітали до вихованців місцевого реабілітаційного центру

Вже не перший рік свалявські правоохоронці опікуються вихованцями Закарпатського центру соціально-психологічної реабілітації дітей, що находиться у м.Свалява. От і сьогодні поліцейські прийшли привітати своїх підшефних із 10-ю річницею від дня заснування центру.

ВІДЕО ДНЯ

Святкування розпочалось показом зворушливих фотографій, на яких зображені хвилюючі миті з життя центру. Продемонстрували діти і свої таланти в танцях, співах та віршах, – зазначає відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

– Наш дитячий будинок засновано у 2005 році. Чимало вихованців пройшли через наш центр, – розповідає директор Свалявського центру Оксана Попович. – Загалом це 311 дітей, з яких 104 повернуто в сім′ю, 31 влаштовано під опіку, 52 дитини влаштовані до дитячих будинків сімейного типу, 10 діточок усиновили, 72  влаштовані до дитбудинків для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Реклама

Нині в центрі перебувають 20 дітей: найменшій – 3 роки, а найстаршому – 18 років.

Головна мета центру – захистити дитину, дати їй батьківське тепло, якого вона була позбавлена. Тут завжди горить вогник взаєморозуміння і добра. Вихователі намагаються допомогти кожній дитині вийти з важкої життєвої ситуації. Зробити так, щоб спогади про дитинство зігрівали її душу й серце.

Реклама

– Ми не могли оминути це свято. Ці діти для нас, мов рідні. І я щасливий, щовони мають шанс на щасливе дитинство, оточені турботою такого прекрасного педагогічного колективу. Сподіваюсь, Бог подарує їм усімщасливу долю, – каже начальник Свалявського відділення поліції ГУНП в Закарпатській області Ігор Покотецький, який разом зі своїм заступником Василем Папішем прийшов на свято.

Прийшли шефи не з пустими руками, а, як завжди,  з подарунками: шкільним приладдям, засобами гігієни, дитячим одягом і солодощами.

Наостанок правоохоронці подякували вчителям за невтомну педагогічну працю у справі виховання підростаючого покоління. Побажали дітям блискучих успіхів, творчих перемог, яскравих подій, відмінного настрою,цікавих занять і вірних товаришів. А ще добра, щастя, здоров’я, миру і благополуччя.

Реклама

Директор Свалявського дитячого будинку Оксана Попович вдячна співробітникам поліції за проявлену увагу, добре слово та постійну підтримку. Правоохоронці ж пообіцяли і надалі відвідувати підшефний заклад та дарувати його вихованцям радість.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно