Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Тячівська ЗОШ №1 ім. Гренджі-Донського відзначила свій ювілей

Тячівська ЗОШ №1 ім. Гренджі-Донського відзначила свій ювілей

Тячівська ЗОШ №1 ім. Гренджі-Донського відзначила свій ювілей

70 років з дня заснування виповнилося  Тячівській ЗОШ № 1 ім. В. Гренджі-Донського. Участь у святкуванні взяли голова Тячівської райдержадміністрації  Василь Дем’янчук, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, колишні випускники школи, школярі, педагоги, батьки та всі бажаючі мешканці міста.  

ВІДЕО ДНЯ

Свято стартувало із хорового співу учнів,  які нині навчаються в рідних стінах школи, – інформує Тячівської РДА.

Відтак керівник району Василь Юрійович привітав присутніх з 70-ти річчям закладу.

Реклама

Очільник району зауважив, яким важливим у житті є школа, адже все наше свідоме життя починається саме з неї. Посадовець побажав усім сили та наснаги у втіленні святого обов’язку батьків та вчителів навчити, виховати та вказати правильний шлях у житті.

– Хочеться зазначити, що найголовнішим у житті кожного є діти, і тому турбота про підростаюче покоління посідає перше місце у територіальній громаді, яка докладає зусиль, щоб школа щороку привітно відчиняла свої двері школярам, щоб їх зустрічали компетентні, віддані своїй професії вчителі.

Реклама

Неможливо не згадати про наших героїв, які загинули в зоні АТО заради нашого майбутнього, за те, щоб сьогодні ми з Вами могли мирно жити на своїй рідній батьківщині та відзначати такі ювілеї. Тому завдання школи виховувати справжніх патріотів гідних громадян нашої України – наголосив Василь Дем’янчук.

Відтак вручив грамоти державної адміністрації кращим представникам педагогічного колективу школи, зокрема, Степанові Талапкові 76-річному вчителю фізичної культури, який все своє життя присвятив вихованню молодого покоління. Крім того, в подарунок від управління освіти Тячівської РДА  навчальний заклад отримав обладнання для кабінету фізики, а від міськради – синтезатор. 

Привітали з ювілеєм, вручили грамоти та пам’ятні подарунки школі: наставник  ЗОШ №1 ім. Гренджі-Донського Василь Куля, керуючий справами районної ради Іван Папп, заступник голови міської ради Іван Клебан, головний спеціаліст управління освіти Володимир Танчинець та інші.

Реклама

Вихованці та вчителі навчального закладу підготували багато музичних номерів для присутніх.

Також у фойє районного будинку була представлена виставка кращих учнівських робіт, присвячена 70-ти річчю ЗОШ №1 ім. Василя Гренджі-Донського.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно