Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівська міліція розшукала жінку, яку родичі вважали померлою

Мукачівська міліція розшукала жінку, яку родичі вважали померлою

Мукачівська міліція розшукала жінку, яку родичі вважали померлою
На території міста Мукачева та району завершилась оперативно-профілактична операція “Розшук”, метою якої був розшук зловмисників, які переховувались від органів досудового слідства, суду та розшук...

На території міста Мукачева та району завершилась оперативно-профілактична операція “Розшук”, метою якої був розшук зловмисників, які переховувались від органів досудового слідства, суду та розшук безвісти зниклих осіб. Під час загальнодержавної операції, яка тривала всього кілька днів, працівники міліції знайшли більше 10 осіб.

ВІДЕО ДНЯ

За майнові злочини, ухилення від адміністративного нагляду, шахрайство, організацію або утримання місць для вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів мукачівськими правоохоронцями було розшукано осіб, які переховувались від органів влади.

28-річного мукачівця, раніше судимого за крадіжки, нанесення тілесних ушкоджень, зберігання зброї та махінації з наркотиками, працівники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків затримали на кордоні Закарпатської та Львівської областей, в одному з сіл Великоберезнянського району.

Реклама

Ще двох безвісті зниклих за минулі роки було знайдено на території Мукачівщини. Одна з них жінка, яка пішла з дому ще у 2009 році і не повернулась. Навіть родичі вважали її померлою. З пояснень жінки, вона тривалий час мешкала в Криму, Харкові та Києві.

Загалом, розшук зниклих осіб та тих, які переховуються від слідства чи суду, працівниками сектору карного розшуку Мукачівського міськвідділу здійснюється постійно.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно