Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Туристичний оператор МКП “Екскурсія” святкує 20-річний ювілей

Туристичний оператор МКП “Екскурсія” святкує 20-річний ювілей

Туристичний оператор МКП “Екскурсія” святкує 20-річний ювілей
Навіщо людина прагне вирушити в подорож? Чому її вабить дорога? Чому кожен з нас відчуває необхідність мандрувати? Вирушаючи у вояж, ми переслідуємо мету відкрити для себе нові країни, познайомитись...

Навіщо людина прагне вирушити в подорож? Чому її вабить дорога? Чому кожен з нас відчуває необхідність мандрувати? Вирушаючи у вояж, ми переслідуємо мету відкрити для себе нові країни, познайомитись з їхніми традиціями і звичаями, подивитись на таке несхоже на наше життя. Крім цього, подорож — це ще маса позитивних емоцій: холодок захоплення, поштовх адреналіну, спалах почуттів, вітер свободи у вухах. Кожен куточок планети дарує нам свої відчуття, свої враження, свої несподіванки та красу. Можливо, це пояснюється ще й тим, що подорож для людини є не простим переміщенням в просторі, а справжнім станом душі.

ВІДЕО ДНЯ

Саме таке розуміння “філософії відпочинку”, бажання привнести її в трудові будні, призвело до створення фірми, котра нині відома як туристичний оператор МКП “Екскурсія”. І в цьому, 2013, році йому виповнилось ні багато, ні мало — 20 років! За роки роботи співробітники фірми придбали величезний досвід в організації туристсько-екскурсійного обслуговування, як на території нашого краю, так і закордоном.

Туристична фірма МКП “Екскурсія” пропонує безліч різноманітних маршрутів, які можуть задовольнити найвибагливішого клієнта. У першу чергу це різноманітні програми, які знайомлять з неповторною природою Карпат, самобутньою історією Закарпаття та культурною спадщиною багатонаціонального населення. Відпочинок на найпопулярніших курортах світу: Туреччина, Єгипет, Італія, Болгарія, ОАЕ, Таїланд, Марокко, Домінікана, Мальдіви, Туніс, Кіпр і т.д. Особливої уваги заслуговують екскурсійні автобусні та авіа-тури в різні куточки Європи, Азії, Америки. Для туристів, що віддають перевагу проводити відпустку на Батьківщині, ми готові запропонувати як традиційні чорноморські курорти, так і пансіонати та санаторії.

Реклама

Туристичний оператор “Екскурсія” є невід'ємною частиною українського туристичного ринку протягом уже 20 років. За цей тривалий період часу було здійснено обслуговування велику кількість туристів. Подорожуйте з нами і будьте впевнені у наданні гарантовано високої якості придбаних послуг, запорукою чого є 20 років нашої бездоганної репутації!

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно