Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міліціонери знайшли зниклу напередодні 16-річну дівчину із Великих Лучок

Міліціонери знайшли зниклу напередодні 16-річну дівчину із Великих Лучок

Міліціонери знайшли зниклу напередодні 16-річну дівчину із Великих Лучок
Менше доби знадобилося співробітникам кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міського відділу міліції аби знайти школярку, яка не повернулася зі школи. Нагадаємо, 7 жовтня, близько...

Менше доби знадобилося співробітникам кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міського відділу міліції аби знайти школярку, яка не повернулася зі школи.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, 7 жовтня, близько 08.00 год пішла в школу і не повернулася неповнолітня Балог Наталія 1997 року народження, мешканка с.В.Лучки. З такою завою до міського відділу звернулась мати неповнолітньої, яка повідомила, що подібний випадок з її донькою трапився вперше. Тому жінка й гадки не мала, куди могла піти її 16-літня дитина. Одразу працівниками міліції було зроблено орієнтування з фотографією зниклої школярки.

Після повідомлення про її зникнення, менше ніж за добу працівники кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міського відділу Юрій Муха та Михайло Сарканич знайшли дівчину і привезли до правоохоронного органу, де на неї вже чекала мати.

Реклама

Дівчина розповіла, що вона гостювала у свого хлопця, з яким познайомилась по телефону. Правоохоронці знайшли дівчину на полі, де вона з 19-річним юнаком випасали сільську худобу. Пояснити причину свого недитячого вчинку вона не змогла. Хоча, як розповідає майор міліції Юрій Муха, неналежний нагляд з боку матері, виховання у неповній сім`ї, адже дівчина росте без батька, скоріш за все і стали причиною такої поведінки дівчини. Наразі, матір за неналежний догляд за своєю неповнолітньою донькою буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно