Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Власників сільських садиб області вчили, як заробляти на агротуризмі

Власників сільських садиб області вчили, як заробляти на агротуризмі

Власників сільських садиб області вчили, як заробляти на агротуризмі

30 листопада  в с. Яноші Берегівського району у приміщенні готельного комплексу "Гелікон" управлінням туризму та курортів облдержадміністрації проведено заплановані семінар-навчання для власників сільських садиб області та бажаючих займатися цим видом діяльності на території Берегівського, Виноградівського та Мукачівського районів.

ВІДЕО ДНЯ

Тема навчального семінару – "Сільський туризм. З чого розпочати та як досягти успіху?". Тренер зазначеного заходу – Олександр Коваль, старший викладач кафедри туристичної інфраструктури та сервісу УжНУ, засновник туристично-інформаційного центру "Турінформ Закарпаття".

Відкривав захід та привітав присутніх Денис Ман словами: "Сільський туризм визначений одним із пріоритетів розвитку сфери в області. У рамках програми та з метою допомогти власникам садиб бути повноцінними учасниками туристичного ринку облдержадміністрація проводить цей та аналогічні семінари, а також найближчим часом презентуватиме щорічний довідник по сільському туризму "Сільські садиби щиро запрошують". Наразі управління займається розробкою макету довідника. Берегівський район першим приймає навчання маркетингу та розробці ефективної стратегії, бо на даний момент це один із найактивніших районів. З метою зробити цей тренінг більш ефективним, ми запросили представників сільського туризму сусідніх районів. Сподіваюся, це теж дасть позитивний ефект".

Реклама

Начальник управління зазначив і про негативні зміни у розвитку сільської діяльності, зокрема про зменшення кількості сільських садиб, які готові надавати туристичні послуги. Так, згідно проведеного моніторингу на території області нараховується близько 350 садиб, в той час як у минулому році було 400.

Із вступним словом виступив і начальник відділу культури і туризму Берегівської райдержадміністрації, заступник голови громадської організації "Зелений туризм Берегівщини" – Галас Ласло Степанович.

Реклама

Програма заходу була насичена не тільки навчальними прийомами щодо організації діяльності сільського туризму, а й супроводжувалася активним дискусіями та бесідами між тренером та учасниками семінару. Підбиваючи підсумки, начальник управління туризму та курортів Денис Ман вручив сертифікати, які підтверджують участь у семінар-навчанні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно