Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Затверджені ціни на оренду дерев’яних будинків для учасників конкурсу «Червене вино – 2016»

Затверджені ціни на оренду дерев’яних будинків для учасників конкурсу «Червене вино – 2016»

Затверджені ціни на оренду дерев’яних будинків для учасників конкурсу «Червене вино – 2016»
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні у малій залі Мукачівського міськвиконкому відбулось чергове засідання організаційного комітету фестивалю «Червене вино – 2016».

Спочатку члени оргкомітету прийняли загальні положення про організацію конкурсу, а згодом визначали критерії відбору учасників головного винного фестивалю краю.

Реклама

Зокрема, кандидати мають представити на розсуд дегустаційної комісії два зразки вин власного домашнього виробництва. У свою чергу оргкомітет отримуватиме від дегустаційної комісії інформацію і визначатиме учасників конкурсу домашнього вина. Загалом планується 40 місць для виноробів. При цьому варто зауважити, що переможці попереднього конкурсу доманього вина матимуть першочергове право на вибір місця реалізації власної продукції.

Також на засіданні оргкомітету визначали критерії для закладів харчування та виробників сувенірної продукції (зокрема, сир, мед та хенд-мейд). Щодо останніх, то перевага надаватиметься тим виробникам, які представлятимуть власні вироби.

Реклама

Ціна за оренду будиночків на 5 днів для виноробів буде фіксованою – 5 тисяч гривень. Для ресторанних закладів харчування стартова ціна за місце складатиме 20 тисяч гривень, а для виробників сувенірної продукції – 3 тисячі гривень.

Заявки приймаються до 18 грудня 2015 року за адресою: м. Мукачево, вул. Пушкіна, 2, кабінет 8 (Центр надання адміністративних послуг).

Крім того, голова оргкомітету, заступник Мукачівського міського голови Віталій Гільтайчук повідомив присутніх про те, що один із шести учасників конкурсу на будівництво дерев’яних будинків зголосився збудувати ярмарокове містечко. Однак влада міста чекає на ще кілька пропозицій.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно