Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Кілька шкіл Мукачівського району отримали інтерактивні дошки, проектори та ноутбуки

Кілька шкіл Мукачівського району отримали інтерактивні дошки, проектори та ноутбуки

Кілька шкіл Мукачівського району отримали інтерактивні дошки, проектори та ноутбуки
ВІДЕО ДНЯ

Освітній процес у новому сучасному форматі – у такій площині будують свою роботу освітні заклади Мукачівського району. Обов’язковою умовою реалізації сучасної методики викладання є добре обладнані кабінети, наявність відповідної оргтехніки, яка дає широкі можливості вчителю для наочної презентації матеріалу та зацікавлює дітей, які краще сприймають і запам’ятовують шкільні матеріали.

Сьогодні до переліку шкіл, які мають можливість працювати у сучасному ключі, долучилися ще чотири сільські школи Мукачівського району, – повідомляє Мукачівська РДА.

Реклама

Так, Верхньокоропецька ЗОШ І-ІІІ ст. (257 учнів), Кольчинська ЗОШ І-ІІІ ст. (413 учнів) та Чинадіївська ЗОШ І-ІІІ ст. (612 учнів) отримали інформаційно-комунікативне устаткування сучасної навчальної аудиторії: проектори, ноутбуки, інтерактивні дошки з програмним забезпеченням.

Для учнів Н.Давидківської ЗОШ І-ІІІ ст. (426 учнів) закуплено проектор, ноутбук, проекційну дошку з програмним забезпеченням.

Реклама

Передаючи комплекти оргтехніки, голова Мукачівської РДА Сергій Гайдай наголосив, що робота по забезпеченню сільських шкіл необхідним обладнанням – продовжується.

Так, зокрема, до кінця грудня 2015 року Н.Давидківська ЗОШ І-ІІІ ст. отримає для кабінету фізики цифровий вимірювальний комплекс та лабораторне обладнання, яке дозволить проводити практичні заняття з учнями на новому рівні.

Приємні моменти не викреслили з робочої поїздки голови РДА Сергія Гайдая й контроль за проблемними питаннями, які знаходяться в стадії вирішення. Зокрема, очільник району перевірив виконання робіт по будівництву нових санвузлів у приміщенні Кольчинської ЗОШ. Також у ході зустрічі керівник району поспілкувався з вчителями, які ділилися проблемними питаннями, що виникають на освітянській ниві Мукачівщини.

Реклама

«Освіта дітей – це базовий фундамент їхнього майбутнього, і від того, як побудований навчальний та виховний процес, – багато в чому залежить подальша доля дитини, – каже Сергій Гайдай. – Тому завдання районної адміністрації – максимальну увагу приділяти саме закладам освіти».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно