Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Хусті людям з обмеженими можливостями вручили подарунки

У Хусті людям з обмеженими можливостями вручили подарунки

Доброю традицією для Хустського міського територіального центру стало вшановувати людей з обмеженими фізичними можливостями з нагоди Дня інвалідів, який в Україні відзначається 3 грудня.

ВІДЕО ДНЯ

Цьогоріч акцію з подарунками провели 2 грудня, відвідавши тих, для кого візит соцпрацівників означає увагу, піклування та турботу з боку держави.

"Для нашого територіального центру це вже не перша акція, – розповідає директор соціального закладу Анжеліка Соболь-Лавренко. – На сьогодні на обліку та обслуговуванні у нас знаходиться 60 осіб. І всім сьогодні наші соцпрацівники роздали подарунки у вигляді продуктових пакунків. На жаль, перелік продуктів там невеликий, адже коли ми минулого року закладали кошти спеціально для цієї акції, то зараз ціни виросли, а наші можливості зменшилися. Але наше міське керівництво всіляко нам допомагає, тому ми не оминули увагою і цьогоріч жодної людини з обмеженими фізичними можливостями".

Реклама

Подібні акції проходять кілька разів протягом року – до Великодня, до Дня людей похилого віку та власне до Дня інвалідів. А влітку за сприяння мерії для своїх підопічних Хустський міський терцентр організовує своєрідні пікніки та невеличкі подорожі-екскурсії.

Зі свого боку люди з фізичними вадами дуже вдячні за виявлення уваги до них і за те, що пори всі труднощі про них не забувають.

Реклама

"Для кожної людини важлива увага та турбота, а для людей з обмеженими фізичними можливостями – тим паче. – каже Марія Лівак. – Тому я щиро вдячна, що вже котрий рік поспіль про мене не забувають. А соцпрацівники приходять двічі на тиждень допомагати поратися по господарству. Це для мене надзвичайно важливо і приємно".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно