Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Оргкомітет "Червеного вина" оприлюднив критерії відбору та вимоги до виноробів

Оргкомітет "Червеного вина" оприлюднив критерії відбору та вимоги до виноробів

Оргкомітет "Червеного вина" оприлюднив критерії відбору та вимоги до виноробів

Окрім положення про організацію та проведення фестивалю-конкурсу "Червене вино", оргкомітет оприлюднив критерії відбору та вимоги до учасників виноробів, учасників закладів ресторанного господарства та продавців сувенірної продукції, сиру і меду.

ВІДЕО ДНЯ

Також надано зразки заяви-аккети учасника.

Критерії відбору та вимоги до учасників виноробів

Реклама

1. Винороб представляє на фестивалі вина власного виробництва.

2. Винороб дає згоду на попередню публічну відбіркову дегустацію власного вина, для чого надає 2 взірці своїх найкращих вин.

Реклама

Критерії відбору учасників закладів ресторанного господарства

1. Учасник має статус закладу ресторанного господарства.

2. Учасник має відповідні дозвільні документи на здійснення діяльності.

Реклама

3. Учасник має необхідне для виїзної торгівлі обладнання.

4. Персонал учасника вдягнений у фірмову уніформу або національний одяг.

5. Учасник оформлює місце торгівлі вивіскою з офіційною назвою закладу та меню.

6. Учасник має надати з заявою заявлене меню з не менш ніж 6-ма основними стравами.

Рекомендовані страви до меню – страви національної української, закарпатської, угорської, словацької, румунської та ін. кухні., наприклад: смажений бичок, свиня, ягня на вертелі, банош, токан, млинці, пампушки, кнедлики, кифлики та напої (кава, чай, глінтвейн).

Критерії відбору учасників продавців сувенірної продукції, сиру та меду

1. Виробники сувенірів разом з заявкою на право участі в фестивалі надають фото, на якому зображений сам виробник (або група виробників) і його/їх вироби. Заявка та фото можуть подаватись і в електронному вигляді .

Реклама

2. Перевага надається виробникам власної продукції.

3. Перевага надається власним виробам з винною тематикою, символікою фестивалю, Мукачева та Закарпаття.

4. Учасник має надати на їстівні продукти ветеринарні довідки або СЕС.

5. Рішення про допуск на участь у фестивалі приймає оргкомітет на підставі відповідності продукції вказаним критеріям.

Прийом заявок на участь у фестивалі проводиться у період з 03 грудня по 18 грудня включно у кабінеті №8 ЦНАП (Центр надання адміністративних послуг) міськвиконкому м. Мукачево, вул.Пушкіна, 2. Телефон для довідок (03131) 2-32-63, 2-30-48, 2-23-09, 5-48-49.

Оргкомітет "Червеного вина" оприлюднив критерії відбору та вимоги до виноробів – 01
Оргкомітет "Червеного вина" оприлюднив критерії відбору та вимоги до виноробів – 02
Реклама
Оргкомітет "Червеного вина" оприлюднив критерії відбору та вимоги до виноробів – 03

 

 

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно